Детските болници в Тенеси администрират най-добрата педиатрична медицина

Съдържание:

Детските болници в Тенеси администрират най-добрата педиатрична медицина
Детските болници в Тенеси администрират най-добрата педиатрична медицина
Anonim

Св. Детската болница Jude, Детската болница Monroe Carell Jr. към университета Vanderbilt предоставя на Тенеси педиатрична грижа от най-високо ниво

Здравни грижи в Тенеси
Здравни грижи в Тенеси

Педиатричните болници в Тенеси осигуряват добри лекарства на своите млади пациенти, благодарение до голяма степен на високите постижения в изследванията и доставката.

Св. Детската изследователска болница Jude в Мемфис е първата институция в Америка, създадена с единствената цел да провежда изследвания и лечение на катастрофални детски болести, главно рак, и днес е световно призната като лидер в педиатричното лечение на рак. Болницата разполага със 78 стационарни легла и лекува повече от 250 амбулаторни пациенти всеки ден. И никое семейство никога не плаща на Сейнт Джуд за нищо.

Детската болница Monroe Carell Jr. към университета Vanderbilt беше национално призната в 10 специализирани области от U. S. News & World Report в класацията си за най-добри детски болници за 2012-13 г. Болницата лекува здравословни проблеми, вариращи от настинки и счупени кости до сърдечни заболявания и рак.

„Имаме едно от най-големите педиатрични кардиологични отделения в Съединените щати и едно от най-големите детски ясли за интензивно лечение в нацията,“казва Люк Грегъри, главен изпълнителен директор на детската болница Monroe Carell Jr. във Вандербилт. „Също така в нашия кампус е Вандербилт Кенеди център, който е домакин на някои от най-напредналите изследвания в света за лечение на аутизъм.“

Сестринският персонал във Vanderbilt спечели обозначението Magnet от Американската асоциация на медицинските сестри, единствената национална награда, която признава медицинските сестри като неразделни членове на екипа за повлияване на положителните резултати на пациентите. По-малко от пет процента от болниците в Америка са признати с обозначение Magnet.

Класиран от списание Parents

Детската болница във Вандербилт също получи признания за своите изследователски програми в педиатричната урология и диабет, а списание Parents класира медицинския център като една от най-добрите детски болници в страната за 2013 г.

„Нашето изследване също така е водещо в изследването на ваксини за заболявания като грип, малария и други сериозни инфекции“, казва Грегъри. „Детската болница във Вандербилт продължава да напредва във всички области в стремежа ни винаги да предоставя най-добри грижи за млади хора на възраст 0-18 години.“

Други отлични болници

Други най-добри детски болници в щата включват Детската болница в Източен Тенеси в Ноксвил, която обслужва 16 окръга и побира повече от 65 000 годишни посещения в спешното отделение, и детската болница Niswonger с 69 легла в Джонсън Сити, която обслужва 200 000 деца в регион с четири щата и 29 окръга и е дом на St. Партньорска клиника Jude. Детската болница в Ерлангер в Чатануга осигурява най-високо ниво на грижа за недоносени или болни новородени със своето отделение за интензивно лечение на новородени от ниво III, докато детската болница Le Bonheur в Мемфис беше призната в пет специални области от U. S. News & World Report в своите 2012-13 г. Класация на най-добрите детски болници.

„Изпитахме голямо увеличение на броя на пациентите през последното десетилетие, което доведе до изграждането на красива болница, в която сега практикуваме медицина“, казва Джонатан Маккълърс, главен педиатър в Le Bonheur Детска болница. „Сега предприемаме следващата спирка като регионална детска болница, както и академичен здравен център, който е много подобен на това, което Вандербилт прегръща. Ние не само ще предоставяме клинични грижи, но и активно работим за подобряване на начина, по който се предоставят клиничните грижи чрез изследвания и медицинско обучение. Le Bonheur се стреми през следващите 5-10 години да бъде сред 10-те най-добри детски болници в нацията.”

McCullers, педиатричен лекар по инфекциозни болести с опит в научните изследвания, казва, че през следващите няколко години Le Bonheur ще добави 40 нови преподаватели в изследователски програми, които възприемат модела на академичен здравен център.

„Една от моите мисии е да помогна за академичната трансформация на целия факултет, който обслужва нашата болница“, казва той. „Скоро нашите изследователски усилия ще достигнат статус от световна класа в областите на детското затлъстяване, детската астма и увреждания в развитието като преждевременни раждания и аутизъм.“

Популярна тема