Неща за правене в Кълъмбъс, Охайо

Съдържание:

Неща за правене в Кълъмбъс, Охайо
Неща за правене в Кълъмбъс, Охайо
Anonim

Помислете за Колумб като ваканционна дестинация

Образ
Образ

Столицата на Охайо има разнообразна икономика и е класирана сред „50-те най-добри града в Америка,” с редица атрактивни възможности за избор на забавление.

Опитайте киселото зеле

На юг от центъра се намира Германското село, исторически квартал, заселен в началото на 1800 г. от голям брой немски имигранти. През 2007 г. Белият дом нарече целия квартал общност „Запазване на Америка“заради неговите обградени с дървета, павирани с тухли улици и няколко германски магазина и ресторанти.

Bay Watch

Open Memorial Day към Деня на труда, Zoombezi Bay е просторен воден парк в Пауъл, който включва 17 водни пързалки, басейн с вълни, екшън река, мързелива река и басейн за игра на деца. Някои от най-популярните атракции имат имена като Big Boa Falls, Croctail Creek, Roaring Rapids и Python Plunge.

Взирайте се в Сезан

Отворен за първи път през 1878 г., Columbus Museum of Art съхранява постоянна колекция заедно с галерия със скулптури на открито, ресторант на място и интерактивна изложба за деца „Eye Spy: Adventures in Art“. Постоянната колекция на музея включва картини на много майстори като Пикасо, Моне, Матис, Сезан, Дега и Норман Рокуел.

Root for the Buckeyes

Познат като „Подковата“, стадионът на Охайо е дом на футболния отбор „Бъкейс“на Държавния университет на Охайо, със 102 000 фенове, които пълнят прочутото заведение в събота през есента. След големи игри или преди начален удар, високоговорителите свирят Seven Nation Army и всички подскачат нагоре-надолу в това, което се нарича „The Buckeye Bounce“.”

Вземете театрални

На East State Street е забележителният Ohio Theatre, исторически филмов дворец от 1928 г., обявен за „Официален театър на щата Охайо“. Мястото за представяне наподобява оригиналния си вид и в момента служи като дом на Симфоничния оркестър на Колумб, BalletMet, Бродуейски сериал, Опера Колумб и летен филмов сериал.

Посетете къщата на Джим

Отворена за обиколки, къщата на Джеймс Търбър е мястото, където известният автор, хуморист и карикатурист от New Yorker е живял от 1913 до 1917 г. Посетителите имат достъп до първите два етажа на викторианската къща на кралица Ан, която включва официален салон, всекидневна, трапезария и пет спални. Гостите са добре дошли да седнат на антични столове и дори да свирят на пиано.

Подивей

Общо 6 000 животни се виждат от 2 милиона посетители всяка година в зоопарка и аквариума на Колумб в предградието Пауъл. Зоопаркът съществува от 1927 г. и разполага също с голф игрище с 18 дупки на място. Експонатите в зоопарка и аквариума носят имена като Polar Frontier, Pachyderms и Manatee Coast.

Забавлявайте се с науката

Повече от 300 интерактивни експоната са изложени в Центъра за наука и индустрия, известен като COSI. Музеят има 200 служители и посреща 600 000 души годишно, които посещават галерии като Energy Explorers, Ocean, Space, Gadgets, Life, Little Kidspace, Progress и открит Big Science Park.

Tickle Your Funny Bone

Разположен в Easton Town Center, The Funny Bone Comedy Club & Restaurant забавлява публиката в Централен Охайо от 1987 г. насам. Известни комедианти, които са играли на сцената, включват Дейв Шапел, Джон Пинет, Дрю Кери, Д. Л. Хюли, Били Гардел и Габриел Иглесиас. Клубът разполага с наградено кафене.

Гледайте Blue Jackets

Nationwide Arena разполага с 18 144 места за събития като футбол на арена, баскетболни игри и концерти на хедлайнери, но стадионът е най-известен като дом на Columbus Blue Jackets от NHL. Мястото също е домакин на събрания на Държавния университет в Охайо заедно с развлекателни изпълнения, вариращи от Тейлър Суифт до Дисни на лед.

Популярна тема