Raise a Glass to Pueblo, CO's Breweries & Други оживени новини

Съдържание:

Raise a Glass to Pueblo, CO's Breweries & Други оживени новини
Raise a Glass to Pueblo, CO's Breweries & Други оживени новини
Anonim

Микропивоварите и дестилаторите внасят страхотна култура на напитки в Пуебло.

Пуебло
Пуебло

В цялата страна известни марки се стремят към парите си от микропивоварни и дестилерии, произвеждащи висококачествени продукти в по-малък обем. Разбира се, все още можете да вземете Coors или Bud Light в повечето ресторанти в Pueblo или да си поръчате Jack and Coca-Cola, но възможностите за закупуване на местна бира, когато става въпрос за добра бира и спиртни напитки, значително се подобриха.

Вземете бира

Колорадо излезе рано на сцената, когато става дума за микропивоварни, а Пуебло разработи някои сериозни позиции. Центърът сега предлага три процъфтяващи микропивоварни.

Едно от вълнуващите събития е завръщането на W alter’s Beer в района. W alter’s Beer, казва президентът на компанията Анди Санчес, традиционно се произвежда от семейство Уолтърс от Уисконсин от края на 19 век. Мартин Уолтър отваря дъщерна пивоварна в Пуебло през 1890 г., където произвежда до 1975 г., когато съоръжението е закупено и затворено.

В продължение на десетилетие Санчес и партньорите му работят със семейството, за да върнат бирата. През май 2014 г. те откриха своята пивоварна и пивоварна в вековно традиционно депо за бира, дом на базирания в Сейнт Луис продукт на W. J. Lemps, след това на Schlitz, Coors и Miller през десетилетията.

„Мисля, че това е добър момент за варене на бира в Пуебло, казва Санчес. „Мисля, че произвеждаме страхотен немски пилзнер и историята на семейството и тази бира е страхотна история.

В момента има пет наливни бири, които можете да опитате.

Shamrock Brewing Company може да твърди, че е първата съвременна микропивоварна в Пуебло, разположена в центъра на търговска сграда от началото на 20 век. Shamrock предлага храна в стил ирландски пъб и крафт бира в различни стилове, достатъчно добри, за да спечелят медали на щатския панаир в Колорадо за отлични постижения три поредни години.

Междувременно семейство Гарсия е закупило старата полицейска сграда от града и я е превърнало в микропивоварна и гастропъб, и между другото в страхотно музикално място в Brues Alehouse. Тони Гарсия започва домашно пивоварство като специалност по икономика в колежа и продължава в училище по пивоварство в Чикаго, тогава Германия. В новия бизнес те правят всичко - от немски лагери до IPA стилове, казва той.

„Мисля, че имаме много артистичен манталитет към всичко: бира, музика, храна, казва Гарсия. „Има голям интерес към занаятчийската бира [в момента в Пуебло] и има много ъндърграунд „бирари“. Хората в района са наистина развълнувани да опитват нови неща.

Висок дух

За любителите на спиртни напитки, има повече от едно интересно развитие от местните жители на Пуебло, въпреки че в града все още няма отворена подходяща дестилерия. Местният рентгенолог д-р Брайън Нолт притежава и управлява дестилерия Брекенридж в Брекенридж (с продукти, налични в повечето търговци на алкохол в Пуебло и някои ресторанти) с помощта на главния дестилатор Джордан Виа. Те произвеждат невероятно бърбън уиски в стила на Кентъки и Тенеси, водка и ръчно изработени битери, наред с други продукти.

Междувременно, роденият в Пуебло Марк Михелич започна да произвежда своя ром ForeCastle в района на Денвър през 2013 г. ForeCastle си създаде име, особено със своя ментов мохито ром (не можете да сбъркате с мохито) и ром с печено червено чили, който вече е получил няколко медала за качеството си и се прави с люти чушки от Musso Farms в Пуебло, друга отличителна местна връзка.

„Мисля, че това е добър момент за варене на бира в Пуебло. Мисля, че произвеждаме страхотен немски пилзнер и историята на семейството и тази бира е страхотна история.“

Популярна тема