Шест причини да се преместите в Денвър, Колорадо

Съдържание:

Шест причини да се преместите в Денвър, Колорадо
Шест причини да се преместите в Денвър, Колорадо
Anonim

Ски и спортът са голяма част от очарованието на града Mile High, но Денвър има по нещо за всеки.

няма
няма

На практика всеки е запознат с най-често цитираните причини да се премести в района на Денвър: От една страна, западно Колорадо може да се похвали с много от най-добрите ски курорти в страната и повечето са на три часа път с кола от града.

Денвър също е рай за любителите на спорта, дом на Бронкос (НФЛ), Роки (MLB), Авеланш (НХЛ), Нъгетс (НБА) и Рапидс (MLS), както и два професионални лакрос екипи.

Но районът на Денвър също е една от най-подходящите за живеене части на страната, с три общини в списъка на 100-те най-добри за живеене градове за 2014 г.: Боулдър (№ 2), Аврора (№. 50) и Lakewood (№ 88), бившият на 35 мили северозападно от града, и Aurora и Lakewood само на 10 мили от центъра на Денвър.

Ето шест общности, всяка от които дава добра причина да се преместите в района на Денвър:

Болдър

Предложете цял ден за посещение на лабораторията и посетителския център на Националния център за атмосферни изследвания Mesa, който предлага безплатни, най-съвременни експонати за климата, силните бури и прогнозите за времето, както както и обиколки с екскурзовод и самостоятелни екскурзии и метеорологична пътека на открито.

North Boulder: NoBo е стар жилищен квартал на по-малко от 2 мили от центъра на Боулдър, но през последните години той се разрасна благодарение до нарастваща сцена за ресторанти и магазини за търговия на дребно, както и паркове и павирани пътеки, които са чудесни за туризъм, колоездене или просто за спокойна разходка.

Littleton: Музеят Littleton, разположен на 39 акра на 6028 S. Gallup St., се счита за един от най-добрите местни музеи в САЩ и включва две ферми с жива история, които дават възможност на посетителите да научат за живота във фермата през 1860-те и 1890-те години в Колорадо. Във всяка ферма има добитък и растения, подходящи за периода, да не говорим за интерпретаторски персонал и доброволци, облечени в костюми от онази епоха.

Недалеч от музея е MC’s Pizza by the Slice, едно от най-обичаните заведения за хранене в града, популярно със своите салати и калцони на разумни цени. Но пиците, приготвени в каменна пещ, винаги печелят възторжени отзиви, привличайки местните жители от целия град.

Aurora: Cherry Creek Park е може би любимата дестинация за отдих в Aurora, едва ли е изненада, като се има предвид, че предлага 12 мили павирани пътеки и 35 мили многофункционални пътеки, както и къмпинг, риболов, разходка с лодка, плуване, водни ски и джетове. Има дори летище за модели на самолети в западната част на парка. А 12 Mile Stables в Cherry Creek предоставя разходки със сено и уроци по езда.

Arapahoe Park: Жителите и посетителите, които обичат да гледат как тичат коне, могат да се отправят към Arapahoe Park, единственото място за конни надбягвания в Колорадо, което предлага Състезания с чистокръвни, куотърхърс и арабски коне през сезон, който продължава от средата на май до средата на август. Безплатният паркинг и общата входна такса от $3 правят Arapahoe Park евтино място за прекарване на един следобед.

Популярна тема