Десет неща за правене в Индианаполис, IN

Съдържание:

Десет неща за правене в Индианаполис, IN
Десет неща за правене в Индианаполис, IN
Anonim

Indy 500, Детски музей в топ дълъг списък

Индианаполис, IN
Индианаполис, IN

Оживете се

Индианаполис 500 е едно от най-известните автомобилни състезания в света, а в непосредствена близост до пистата се намира Залата на славата на Индианаполис Мотор Спийдуей. Във всеки един момент се показват около 75 исторически превозни средства, включително Marmon Wasp от 1911 г., управляван от Рей Хараунд, за да спечели първото състезание Indy 500.

Съберете децата

Най-големият детски музей в света е Детският музей на Индианаполис, с размери 472 000 квадратни фута и пет етажа. Повече от 1 милион души годишно посещават сайта, като повечето експонати са предназначени да бъдат интерактивни както за децата, така и за техните семейства. В комплекса работят общо 400 служители и 1500 доброволци.

Насочете се на открито

Бивш лагер от Гражданската война от 1861-1865 г., щатският парк Уайт Ривър е превърнат в туристическа атракция през 1979 г. Удобствата включват къмпинги, канута за катерене, зоологическата градина в Индианаполис, музей на американските индианци Eiteljorg и западно изкуство, и Celebration Plaza & Amphitheater, който може да побере хиляди зрители за концерти на открито и театрални представления.

Насладете се на следобед

Вътре в държавния парк White River се намира Държавният музей на Индиана, в който се съхраняват експонати, свързани с Индиана, от праисторически дни до съвремието. Представени са множество изложби на наука, изкуство и култура, докато други атракции включват действащ L. S. Ресторант Ayres Tea Room и най-големият филмов IMAX екран в Индиана.

Root for the Colts

Центърът на Индианаполис е украсен със стадион Лукас Ойл, куполна сграда, която служи като дом на Индианаполис Колтс от NFL. Стадионът беше домакин на Super Bowl XLVI през 2012 г. и е известен също като „Къщата, която Манинг построи“, отнасяйки се до бившия куотърбек на Colts Пейтън Манинг, който помогна за много печеливши сезони в Индианаполис.

Наблюдавайте внимателно

Clowes Memorial Hall е открита през 1963 г. в кампуса на университета Бътлър и остава много използван театър за концерти, пиеси и гост-лектори. Интимната обстановка разполага с места за 2 092, а няколко продуцентски компании използват сградата редовно. Обиколките на Clowes Hall се провеждат през делничните дни безплатно.

Вижте шампионите

Две нива от интерактивни експонати съставляват NCAA Hall of Champions, която служи като музей, изложбена площ и конферентен център. Сградата в White River State Park разполага с експозиции, представящи всичките 23 спорта на NCAA, с хиляди артефакти, дарени от колежи в цялата страна. Един акцент е ретро баскетболна зала от 30-те години на миналия век.

Посетете Бен

Италианският викториански дом на Бенджамин Харисън от 1875 г. е отворен за публични обиколки през цялата година, показвайки много от картините, мебелите и политическите сувенири, принадлежали на 23-ия президент на САЩ. Освен триетажното имение, президентският обект на Бенджамин Харисън разполага с двуетажна къща за карети, която също може да бъде обиколена.

Прекарайте един ден

Повече от 700 000 души годишно посещават щатския панаир в Индиана, който продължава 17 дни всеки август. Провеждат се няколко състезания, базирани на селското стопанство, заедно с различни нощни развлекателни събития, включително дербита за разрушаване и концерти. Панаирът дебютира през 1881 г. и няколко президенти на САЩ са присъствали, включително Удроу Уилсън, Джон Ф. Кенеди и Барак Обама.

Hit Hinkle

Светилището на баскетбола в Индиана е Хинкъл Фийлдхаус, построен през 1927 г. в кампуса на университета Бътлър и все още дом на мъжките и женските отбори на обръчи Бътлър Булдогс. Арената кара много посетители да се чувстват като на снимачната площадка на филма Hoosiers и има защо – Hinkle беше действителната фитнес зала, използвана при снимките.

Популярна тема