Облекло Fayettechill, вдъхновено от Fayetteville, NW Arkansas

Съдържание:

Облекло Fayettechill, вдъхновено от Fayetteville, NW Arkansas
Облекло Fayettechill, вдъхновено от Fayetteville, NW Arkansas
Anonim

Да живеем с марката във Файетвил, Озаркс и извън тях

Fayettechill във Fayetteville, AR
Fayettechill във Fayetteville, AR

Собствениците и служителите на Fayettechill – петгодишна фирма за облекло, „вдъхновена от изживяването“, базирана във Файетвил – са на мисия: Да пренесат планините Озарк – и всички вдъхновяващи външни условия възможности за отдих, които Озаркс може да предложи – на нацията като цяло. Това включва повече от просто популяризиране на продуктите на компанията, но и застъпване за спокоен начин на живот, който включва излизане сред природата, за да се катериш, да караш, да ловиш риба, да лагеруваш, да се разхождаш или по друг начин да изживееш страхотното на открито. Това също така означава подкрепа на мисиите на организации с нестопанска цел, които защитават реките, пътеките и горите в северозападен Арканзас – същите места, които са вдъхновили създаването на марката.

Но преди всичко, Fayettechill се занимава с продажба на облекло на ентусиасти на открито. Компанията предлага своите ризи, къси панталони, шапки, потници и други „Ozark Essentials“във Fayettechill.com и в 28 търговски обекта в Арканзас, включително водещия магазин (известен още като Basecamp) в развлекателния квартал на Fayetteville. Fayettechill също има осем магазина в Тексас и девет други, разпръснати в пет щата, да не говорим за изскачащ магазин (вътре в черно-сребристо ремарке за пътуване Airstream от 1970 г.), мобилно звено, наричано нежно „Chillstream“.

The Ozarks, Ozark National Forest

Когато служителите на Fayettechill не работят, те най-вероятно могат да бъдат намерени някъде в Озаркс, възползвайки се от неограничените възможности за отдих, достъпни за жителите на северозападен Арканзас. Разбира се, с офисите и склада на компанията, разположени в Озарк Маунтин Смоукхаус, историческа забележителност в подножието на планината Кеслер, всеки служител има лесен достъп до Маунт Кеслер Грийнуей, пътека от 8 мили в югозападната част на Файетвил който привлича туристи, планински колоездачи и бегачи.

Lake Fayetteville и Lake Sequoyah Park също са популярни дестинации сред тези, които искат да се „отпуснат“. Езерото Файетвил е езеро с площ от 194 акра, което може да се похвали с възможност за риболов както на лаврак, така и на рибарка, като последната е популярна сред лодкари и рибари, да не говорим за туристи и наблюдатели на птици, които посещават трите околни природни пътеки.

Накрая, но не на последно място, има Националната гора Озарк, която обхваща 1,2 милиона акра и включва най-високата планина в щата, Mount Magazine (2753 фута). Освен това има „жива“подземна пещера, Blanchard Springs Caverns, където блестящите сталактити, сталагмити и течни камъни непрекъснато се променят.

Партньори с нестопанска цел на Fayettechill, Team Fayettechill

В усилията си да поддържат и подобрят природните зони, които познават и обичат, Fayettechill си партнира с четири местни нестопански организации: Arkansas Climbers Coalition, Ozark Offroad Cyclists, Buffalo River Foundation и Arkansas Chapter of Trout Unlimited, предлагайки постоянна финансова подкрепа чрез даряване на част от приходите от продажбата на „съвместни“продукти. Вижте например тениската Ozark Afterlife, която е от полза за офроуд велосипедистите на Ozark.

Компанията също така е събрала това, което нарича Team Fayettechill, група от „най-добрите и обещаващи спортисти в целия регион Interior Highlands, които представляват Fayettechill и културата и отношението, които подкрепяме.“

Екипът включва скални катерачи Cole Fennel, Blake Strickland, Ben Putman, George Bieker и Katie Childs; планински колоездачи Дъстин Слотър и Танди Бейли; и лонгбордиста Джаред Хенри. Членове на Team Fayettechill често се включват във видеоклиповете на компанията, които предават енергията, която Fayettechill е посветила на създаването и затвърждават това, което може да се разглежда като мантрата на компанията: „Приемайте живота бавно – не с тялото, а с ума. Животът е приключение. Тук сме, за да ви напомним да се насладите на пътуването.“

Популярна тема