Fayetteville, AR Ресторанти, кафенета и пивоварни

Съдържание:

Fayetteville, AR Ресторанти, кафенета и пивоварни
Fayetteville, AR Ресторанти, кафенета и пивоварни
Anonim

Къде да хапнете, хапнете и наздраве във Файетвил

Файетвил
Файетвил

Файетвил не е просто колежански град. Жителите го знаят. Предприемачите, които се стичат тук, го знаят. И любителите на храната от Силоам Спрингс до Спрингдейл все повече го знаят, тъй като местните ресторантьори започват да играят с храна.

Apple Blossom Brewing Co

Пивоварна: добре. Храна: страхотна. Вибрация: хлад. Apple Blossom Brewing Co. превзема колежанския бар и го издига на съвсем ново ниво. Менюто би било у дома във всеки луксозен ресторант, с предястия, вариращи от linguini Alfredo до риба и чипс. Посетете техния уебсайт и намерете списък с прясно изпечени хлябове и домашно приготвени десерти.

Hugo's

Частично закусвалня, частично кръчма, Hugo's отваря врати през 1977 г. и оттогава е любимец на местните жители. Разположен точно до историческия площад Fayetteville, ресторантът предлага бири, бургери и множество предястия, заедно с изкушаващи десерти като палачинки, пълни с ментов сладолед и горещ крем, ябълков пай и шоколадов мус. Лесно е да се разбере защо са в бизнеса толкова дълго. Hugo’s дава на хората това, което искат.

Hammontree's Grilled Cheese

Представете си, че имате 15 различни сандвичи със сирене на скара, от които да избирате, и 26 варианта на сирене. В Hammontree’s тази мечта се сбъдва. Считан за първия и единствен ресторант за гурме сирене на скара в региона, Hammontree's използва местни хлябове, колбаси и дори билки и зеленчуци. Освен сандвичи със сирене на скара, ресторантът приготвя домашно приготвени супи, сосове и спрейове.

Pesto Café

Търсите нещо малко по-изискано, но не сте в настроение за нещо задушно? Pesto Café успява да бъде класическо, без да е скучно, което не е лесно. Не е изненада, че специалитетът на този италиански ресторант са прясно приготвени песто и сосове. Музика на живо се предлага всеки вторник и четвъртък.

Пекарната на Рик

Ако отидете в Rick’s Bakery и не намерите нещо вкусно, вината е ваша. В допълнение към сладките, глазирани лакомства като понички, кексчета и бисквити, Rick’s предлага кафе-бар заедно с менюта за закуска и обяд. И ги проверете и за вашите кетъринг нужди. Сватбените торти са техният специалитет.

Русалки

Специалитетът им е, познахте, морски дарове. Но Mermaids предлага и пълен бар, музика на живо и американска кухня с азиатски привкус. Имат страхотно меню за щастливи часове, което да отговаря на вашите нужди за късна следобедна вечеря и напитки, както и меню с кафе и десерти, за да изкушите и себе си след партито късно вечер.

Powerhouse Seafood & Grill

Друго страхотно място за щастливи часове, Powerhouse Seafood & Grill предлага различни специалитети за обяд и вечеря всеки ден. Но ако наистина искате да видите Powerhouse в най-добрия му вид, разгледайте вътрешния му двор в четвъртък вечер за Party on the Patio. Вижте уебсайта им за списък с банди, които се появяват.

Популярна тема