Бизнес и индустрия във Файетвил, Арканзас

Съдържание:

Бизнес и индустрия във Файетвил, Арканзас
Бизнес и индустрия във Файетвил, Арканзас
Anonim

Образование, медицина и темп на производство Fayetteville commerce

Образ
Образ

Fayetteville стана известен като иновативен център за търговия, от образование и медицински грижи до електроника и производство. С водещ университет и образователна система с високи стандарти, търговският климат на града съчетава дългогодишни фирми със стартиращи фирми от първо поколение. Многото процъфтяващи предприятия в града включват:

5 Star Sports

Компанията създава дигитални и печатни промоционални продукти и услуги за училища, като същевременно предоставя рекламни услуги на спонсори. Неговите продукти включват материали за набиране на средства, програми за игри, плакати и магнити за график на отбора, билети за събития, уебсайтове за лека атлетика, книжки с купони на общността, рекламни решения и други.

Wal-Mart Optical Lab

Със 700 служители съоръжението на Wal-mart Labs във Файетвил е една от трите оптични лаборатории в САЩ за гиганта в търговията на дребно. Местният завод произвежда и доставя 2 милиона чифта очила всяка година. Устойчивостта е основна ценност за тази „зелена“операция, която рециклира 92 процента от ресурсите, които влизат в завода (включително вода).

KeyTronicEMS

KeyTronicEMS произвежда електрониката, която захранва продуктите, използвани в домове и предприятия – например платки зад контролни панели за отопление/охлаждане – и е специализирана в медицински, автомобилни и военни приложения. Базиран в Spokane Valley, WA., KeyTronicEMS оперира своето „флагманско“производствено съоръжение във Fayetteville, център от 168 000 квадратни фута, осигуряващ инженеринг, логистика и обслужване на клиенти.

Marshalltown Co

Основана през 1890 г., Marshalltown е един от най-големите световни производители на строителни инструменти, използвани за тухли, бетон, асфалт, гипсокартон, мазилка, плочки, боя, тапети и др. Базирана в Айова и известна най-вече със своите мистрии, компанията управлява производствена база във Файетвил.

Pinnacle Foods

Като един от най-големите производители на храни в света, Pinnacle има присъствие в повече от 85 процента от домакинствата в САЩ. Гамата от марки на компанията включва Duncan-Hines, Vlasic, Mrs. Butterworth’s, Log Cabin, Aunt Jemima, Armour, Birds Eye, Celeste, Van de Kamp’s, Mrs. Paul’s, Hungry-Man, Lender’s и др. Съоръжението на Pinnacle във Файетвил е ключова операция в САЩ, произвеждаща замразени ястия като замразени вечери с една порция Hungry-Man.

Superior Industries International

Fayetteville е дом на едно от петте производствени предприятия, собственост на Van Nuys, Калифорния.базиран Superior. С общо около 4000 служители в пет завода в САЩ и Мексико, Superior произвежда алуминиеви джанти за основните платформи за превозни средства на водещите световни производители на автомобили и лекотоварни камиони.

Популярна тема