Sweetwater, WY Events Complex е домакин на големи и малки успехи

Съдържание:

Sweetwater, WY Events Complex е домакин на големи и малки успехи
Sweetwater, WY Events Complex е домакин на големи и малки успехи
Anonim

Комплексът за събития на Sweetwater продължава да си тананика през цялата година

Комплекс за събития Sweetwater
Комплекс за събития Sweetwater

Независимо дали търсите интимно място за семейно тържество или национално събитие, което привлича хиляди, Sweetwater Events Complex ще ви покрие.

Масивното съоръжение с много сгради е добре известно като домакин на годишното Родео за национални гимназиални финали, което събира повече от 10 000 души в града от цял свят за една седмица дейности и състезания. Неговото наскоро разширено пространство за търговско изложение, което сега е 80 000 квадратни фута, побира продавачи и купувачи от всякакъв вид, а неговите 42 000 квадратни фута селскостопанско пространство побират големи събития от много видове. Но в допълнение към посрещането на големи тълпи, комплексът отговаря на нуждите на общността от по-малки пространства.

От сватби до родео

„Обичам комплекса и съм го използвал за всякакви различни неща от работа до лични неща, казва Карол Шафър, директор на работната сила и развитието на общността в Western Wyoming Community College. „Имах някои църковни събития там; имахме политически форуми; направихме душ там. Имахме няколко хубави банкета в комплекса, официално събитие за губернатора. Трудно е да превърнеш циментова зала в банкетна зала, но те го правят.“

Shafer поздравява персонала на комплекса за желанието му да работи с общността. А персоналът от своя страна се радва на признателността на общността.

„Всички в окръг Суитуотър знаят какво огромно предимство е комплексът за общността, казва Лена Уорън, координатор по маркетинг и събития в комплекса за събития на окръг Суитуотър.„Имаме такава нужда в общността, защото има толкова малко места за организиране на събитие. Ние сме домакини на повече от 700 събития за 365-дневна година и можем да бъдем домакини на всичко - от парти за рожден ден на 20 души до родео.“

Сложният календар се попълва бързо

Поглед към календара на събитията в комплекса в произволна лятна седмица дава представа колко много се случва там: шоу с оръжие, BMX състезания, турнир по подкова, среща на борда на окръжния панаир, класове по послушание на кучета, състезания с бордови автомобили, конни надбягвания и сватба. Уорън казва, че календарът се изпълва бързо.

Най-голямото събитие без съмнение е Националното родео за финалите на гимназията, последно проведено миналия юли. Състезатели, 1500 души, идват от САЩ, Канада и Австралия, състезавайки се в 13 състезания в продължение на седем дни. Общо 100 000 посетители на родео разглеждат гигантско търговско изложение в търговски център на закрито, където могат да пазаруват всичко - от седла и уестърн облекло до бонбони.

Едва седмица по-късно комплексът е домакин на голямото шоу на Уайоминг, панаира на окръг Суитуотър, който събира още 75 000 души за концерти, търговско изложение, селскостопански изложби, подходящ за семейства карнавал, концесии и още. Панаирът е обявен за топ 10 на събитието в Уайоминг от Americathbeautiful.com и за номер 1 на най-доброто лятно събитие от списание Wyoming Lifestyle.

„Винаги се променяме, изпробваме нови неща, казва Уорън. „Гордеем се с това – искаме да впечатлим хората, за да се върнат. Това е крайната цел.”

„Можем да организираме всичко – от парти за рожден ден за 20 души до родео.“

Популярна тема