Еднодневни екскурзии в Южен Айдахо

Съдържание:

Еднодневни екскурзии в Южен Айдахо
Еднодневни екскурзии в Южен Айдахо
Anonim

Следвайте живописните пътеки на района за красиви пейзажи и забавни приключения

Двама мъже ловят риба, докато стоят на камъни пред спокойните води на езерото Oster 1 в Hagerman, ID
Двама мъже ловят риба, докато стоят на камъни пред спокойните води на езерото Oster 1 в Hagerman, ID

Местните жители знаят, че бързото бягство е толкова лесно, колкото да изследвате собствения си регион, където живописните крайпътни пътища на Южен Айдахо примамват с приключения и живописни гледки. Ето няколко предложения за забавни еднодневни екскурзии, всички с Туин Фолс като отправна точка.

Насочете се на запад

Хилядата извора Scenic Byway, от Bliss до Hansen, ви отвежда през красивата долина Hagerman. Забележителните места включват националния паметник на фосилните легла Hagerman и държавния парк Thousand Springs. Зоната за управление на дивата природа Хагерман предлага несравнимо наблюдение на дивата природа – търсете хиляди водолюбиви птици, орли, скопи, патици и гъски.

„Има много за правене в района, казва Марк Болдук, който е собственик на Hagerman Valley Inn. „Имаме риболов, туризъм, птици, колоездене. Имаме 1000 Springs Resort, Miracle Hot Springs и Banbury Hot Springs. Има и речни обиколки с лодка, които показват исторически места и диви животни и дори сервират вечеря.“

След плуване в горещите извори или следобед на наблюдение на птици, отидете до Snake River Grille, където можете да хапнете познати основни продукти от менюто или да опитате местно отгледани алигатори, есетра, пъстърва и много други. И не пропускайте почти легендарния сладолед от Cloverleaf Creamery в Бул.

Насочете се на изток

49-километровият живописен крайбрежен път на града на скалите, от Албион до Оукли, се вие покрай някои от най-красивите терени в района. Не пропускайте езерото Кливланд, щатския парк Castle Rocks и националния резерват City of Rocks, като и двата предлагат възможности за отдих през цялата година.

Планинският курорт Pomerelle в Албион е основна дестинация за ски през сезона. През лятото гостите се качват със седалковия лифт до връх Харисън, за да играят на диск голф игрището на курорта с 18 дупки или просто да се разходят и да се насладят на природата и дивата природа.

„В долината Албион всичко е свързано с гледката, казва Джоди Бъроуз от Pomerelle Resort. „Можете да видите елени, лосове, лосове, планински лъвове, вълци… Това е Божията страна, която виждате, когато погледнете и огледате земята.“

Гладни ли сте? Можете да се насладите на страхотен бургер на открито в Snowbird Grille в Pomerelle или да опитате силно препоръчания Almo Outpost за страхотен стек и пионерски пудинг.

След пешеходен туризъм, катерене, конна езда или гледане на гледката с кола в City of Rocks, направете почивка в Durfee Hot Springs за спокойна почивка.

„Хората обичат да идват и да се отпуснат, след като са били в City of Rocks, казва собственикът Джаки Хенсън. „Прави невероятно еднодневно пътуване. Можете лесно да стигнете до тук, да правите пешеходен туризъм и колоездене, да пикник и да плувате и да се приберете у дома за нула време.“

Насочете се на север

Живописният път Sawtooth Scenic Byway се простира на 115 мили от Shoshone до Stanley, като ви превежда през националната зона за отдих Sawtooth. Точно до крайбрежния път, националният паметник Craters of the Moon е едно от най-очарователните места в Айдахо – огромно поле от лава, голяма част от което е праисторическо. Разгледайте пещерите Indian Tunnel, Dew Drop, Beauty, Boy Scout или Buffalo (вземете разрешение първо в посетителския център на парка), походете, насладете се на дивите цветя или през зимата карайте ски бягане.

Насладете се на голф в Jerome Country Club или 93 Golf Ranch, където можете да опитате неговото игрище с 18 дупки и 7 000 фута – най-дългото в Южен Айдахо.

The Shoshone Snack Bar смело твърди, че сервира най-големите фунийки сладолед в света, а за обяд не можете да загубите в Manhattan Cafe, известно със своите пайове.

„Това е Божията страна, която виждате, когато погледнете и огледате земята.“

Популярна тема