Десет неща за правене в Pocatello ID

Съдържание:

Десет неща за правене в Pocatello ID
Десет неща за правене в Pocatello ID
Anonim

Щат Айдахо, зоопарк, пивоварна подобряват тази забавна общност

Portneuf Valley Brewing в Покатело, ID
Portneuf Valley Brewing в Покатело, ID

Музеят на чистия и стар град оглавява дълъг списък от интересни атракции в Покатело:

Насочете се към Holt Arena

Първият по рода си куполен футболен стадион, построен в кампус на колеж в САЩ, е построен в Покатело през 1970 г., а днес Holt Arena продължава да бъде домакин на футболни игри на Щатския университет на Айдахо. Освен че служи като домашен терен за Bengals, куполът с 12 000 места до Interstate 15 планира търговски изложения, родео, събития с чудовищни камиони и музикални концерти.

Почистете в световноизвестния музей на чистотата

Предмети, датиращи отпреди повече от 2000 години, са достъпни за разглеждане от обществеността в Световноизвестния музей на чистотата, разположен на Южно 2-ро авеню и отворен от вторник до събота. Представени са почистващи техники и прибори от няколко века, а най-популярният дисплей е голяма колекция от преди електрически прахосмукачки.

Прегърнете Стария град

Добре прекаран ден в Покатело включва пътуване до Стария град, включително историческа пешеходна обиколка на сгради, датиращи от края на 1800 г. В центъра на града има специализирани магазини, антикварни магазини, пекарни, галерии и ресторанти, а Старият град е домакин на ежегоден фермерски пазар Portneuf Valley от пролетта до есента.

Хванете представление в Stephens Performing Arts Center

Концерти, рецитали, танци, театрални постановки и лекции се провеждат в „Л. Център за сценични изкуства E. & Thelma E. Stephens в кампуса на държавния университет на Айдахо. Центърът е разположен на живописен хълм и разполага с удобства като концертна зала с 1200 места, театрална сцена с 450 места, театър с черна кутия с 200 места и боксофис.

Потопете се във водния комплекс Ross Park

25-метров басейн е една от няколкото атракции във водния комплекс Ross Park с възможности за плуване за хора от всички възрасти. На място има пясъчно волейболно игрище, басейн с нулева дълбочина с оборудване за детска площадка, ленива река и голяма водна пързалка. Комплексът разполага със съблекални, две семейни зони за съблекалня и голяма концесионна трибуна.

Опитайте Prime Rib в ресторант Sandpiper

Отворен през 1975 г., ресторант Sandpiper все още е известен със своите цвъртящи пържоли и легендарните предястия от първокласни ребра, заедно с добра винена листа и разумни цени. Ресторантът сервира само вечеря и предлага други елементи от менюто като ескарго, стриди, риба и миди. Не се изискват резервации и Sandpiper е отворен всяка вечер без неделя.

Разгледайте и купете в Westwood Mall

Пазаруващите имат от какво да избират в Westwood Mall, удобно разположен на кръстовището на магистрала 50 и Gould Street. Освен комбинация от търговци на дребно, посетителите имат достъп до ресторанти и развлекателни предприятия като Outer Limits Fun Zone. Също така за купувачите, Pine Ridge Mall е точно на север от границата на Покатело в Чъббок.

Насладете се на историята в Природонаучния музей на Айдахо

Колекции от кости на динозаври и бозайници от ледниковия период са изложени в Музея по естествена история на Айдахо, в кампуса на Държавния университет на Айдахо. Децата могат да се насладят на практически дисплеи в Стая за открития, а за семейства, които искат по-задълбочени изследвания и обяснения на историята на Айдахо, има обиколки с екскурзовод.

Вижте орли и мечки в зоопарка Покатело

От 1932 г. зоологическата градина на Покатело приютява дивата природа на Айдахо и посреща гости, за да видят животни, отдавна свързани с американския Запад. Няколко експоната заедно с образователни класове и други семейни програми са част от преживяването, а някои от животните включват бизони, пуми, орли, вилороги и мечки гризли.

Вдигнете чаша в Portneuf Valley Brewing

Единственият пъб за пивоварна в Покатело е Portneuf Valley Brewing, включващ няколко селекции микробрени бира заедно с пълно меню и музика на живо пет вечери в седмицата. Опциите за бира имат имена като Twisted Stick Amber Ale, Portneur Cocoa Porter, Ligertown Lager и Penny’s Extra Pale. Щастливите часове се случват всеки ден от 15:00 до 18:00 ч.

Популярна тема