Coastal Bend Hospitals предоставят авангардни здравни грижи

Съдържание:

Coastal Bend Hospitals предоставят авангардни здравни грижи
Coastal Bend Hospitals предоставят авангардни здравни грижи
Anonim

Специализираните грижи, технологичният напредък и национално признатите медицински специалисти и съоръжения правят здравните грижи първокласни в Coastal Bend Region.

Образ
Образ

Процъфтяващият регион Coastal Bend в Южен Тексас се поддържа от най-съвременни медицински съоръжения, включително болници с множество местоположения, педиатрична болница, предлагаща най-новите услуги за специализирани грижи, акредитиран център за рак и наградено подобрено спешно отделение.

CHRISTUS Spohn He alth System е най-голямата болнична система в Южен Тексас, която контролира шест кампуса и шест семейни здравни центъра в крайбрежния завой. Национално призната със своите водещи в индустрията кардиологични грижи, онкология и клинични постижения, болницата CHRISTUS Spohn предоставя отличен ресурс за семейства в района.

Националната изследователска корпорация наскоро отличи болницата Shoreline на CHRISTUS Spohn Hospital с награда за потребителски избор. Центърът за лечение на инсулт на болницата също получи сертификат за златен печат от Съвместната комисия и предоставя водеща система за бърза диагностика и лечение на пациенти с инсулт.

Получила национално признание за своя новаторски напредък във фармацевтичните технологии, болницата внедри подобрения на ефективността и централизира дистрибуцията на лекарствата си, освобождавайки фармацевтите да обикалят заедно с клиницистите.

„С новите технологии ние сме в състояние да актуализираме данни в реално време от приема, аптеката, лабораторията и радиологията“, казва д-р Джордж Удеани, специалист по клинична фармация. „Вече не трябва да чакаме с часове, за да получим лабораторни резултати.“

Наградена педиатрична грижа

Акредитирана от Съвместната комисия за акредитация на здравни организации, Driscoll He alth Care наема 250 лекари в повече от 32 специалности.

Нейната базирана в Корпус Кристи детска болница е регионален център за насочване към третична медицинска помощ, предоставящ многостранна и цялостна грижа за деца в четири специализирани центъра – медицински център, център за спешни грижи, предоставящ спешни услуги изключително за деца и клиника за бързо обслужване и след работно време. Неговият модерен MRI пакет включва гледки, звуци и филми, избрани от млади пациенти, за да облекчи безпокойството им.

Неговото отделение за интензивно лечение на новородени се обслужва от неонатолози в болницата 24 часа в денонощието и осигурява програма за подкрепа за обучение и утеха на семействата по време на процеса на хоспитализация.

Субспециализираните центрове на DCH включват хематология/онкология, нефрология, неврология, ортопедия, неврохирургия, краниомаксилофациална и реконструктивна хирургия и урология.

Разширенията, които са в ход в центъра за спешна помощ, ще добавят две стаи за травма, 20 частни стаи за прегледи, две триажни зони с идеална видимост към зоната за чакане и разширена зона за чакане и сестрински пункт.

Награждаваният медицински персонал на Driscoll е спечелил сертификати по клинична информатика, педиатрия при насилие над деца и педиатрична ендокринология. Организации като Американската академия по педиатрия, Тексаското педиатрично общество, Американският съвет по специалности по физикална терапия и Фондация за травми и акутни грижи също признаха лекарите и персонала за високи постижения.

Превъзходна специална грижа

Corpus Christi Medical Center, здравна система с 631 легла, предлага пълна гама от услуги в своите съоръжения, които включват Bay Area, Doctors Regional, The Heart Hospital, Northwest Regional, Bayview Behavioral Hospital, Northshore Emergency Center, Northwest Behavioral He alth Center и Radiation Oncology в Центъра за рак на Corpus Christi.

Медицински център Corpus Christi е признат за водещ доставчик от други известни организации, включително March of Dimes, за намаляване на броя на ражданията по избор и цезаровото сечение, извършени преди 39 седмица от бременността.

Класиран два пъти сред 50-те най-добри сърдечно-съдови болници в страната от Thomson Reuters, Corpus Christi Medical Center предоставя първокласни сърдечно-съдови услуги на места като Doctors Regional, Bay Area и The Heart Hospital. Системата също е носител на Тексаската награда за постижения в качеството на здравеопазването.

Обявен за един от най-добре представилите се в страната по ключова мярка за качество от Съвместната комисия – водещият национален акредитатор на здравни организации – Медицински център Корпус Кристи е национално известен с предоставянето на отлични грижи.

„Признаването като най-добре представяща се болница от Съвместната комисия е символ на качество, което отразява нашия ангажимент за предоставяне на висококачествени здравни грижи и подобряване на здравето на общността,“казва главният изпълнителен директор Джей Уудъл.

Популярна тема