Отбранителната индустрия на Coastal Bend Region укрепва икономиката

Отбранителната индустрия на Coastal Bend Region укрепва икономиката
Отбранителната индустрия на Coastal Bend Region укрепва икономиката
Anonim

Поддържането на силна национална отбрана спомага за поддържането на силна икономика в Крайбрежния завой, дом на военни инсталации, които продължават да привличат инвестиции и мисии дори в ерата на намаляващи военни разходи.

Образ
Образ

Поддържането на силна национална отбрана помага да се запази жизнеността на икономиката в района на Крайбрежния завой, дом на военни съоръжения, които продължават да привличат инвестиции и мисии в ерата на намаляващи военни разходи.

Военното депо в Корпус Кристи е дом на ново съоръжение за контрол на корозията на самолети на стойност 34,2 милиона долара, което ще отговаря на изискванията за боядисване на флота на армията UH-60 Black Hawk, CH-47D Chinook и AH-64 Хеликоптери Apache.

CCAD съдържа и програма за увеличаване на продължителността на живота, технологията и възможностите на повече от 2000 хеликоптера Black Hawk на армията. Програмата удължава живота на всеки хеликоптер с 10 години и добавя към възможностите на самолета. Неговата цел е да се избегнат разходите за подмяна на остарели хеликоптери, спестявайки на данъкоплатците приблизително $12 милиона с всеки реконструиран самолет.

През последното десетилетие CCAD спести на данъкоплатците повече от 20 милиарда долара чрез своите програми, а рекордът му за извеждане на Black Hawks по-добре и по-бързо от всякога спечели на депото престижната награда Робърт Т. Мейсън за Отлични постижения в поддръжката на депо от Министерството на отбраната през 2013 г.

Новото съоръжение за боядисване на депото е умна инвестиция за армията, казва Джон Нъргър, изпълнителен заместник на командващия генерал на командването на армейските материали.

„Армията и американските данъкоплатци ще извлекат парите си от това съоръжение и, най-важното, ще могат да осигурят още по-добра подкрепа за войниците, моряците, летците, морските пехотинци и бреговата охрана, които да вършат работата си по-добре благодарение на работата, която е свършена тук,” казва Нергер.

CCAD има общо икономическо въздействие от $2,4 милиарда върху региона и е основен източник на работни места. Общата цивилна и военна работна сила в базата е 5085 служители и годишна заплата от 631 милиона долара, казва специалистът по връзки с обществеността Бриджит Рокс.

Военновъздушната база Кингсвил обучава половината от реактивните ударни авиатори на ВМС и Морската пехота, като всяка година в базата пристигат около 200 студенти-авиатори.

Базата, която има население от около 1650 души, носи годишно икономическо въздействие от $600 милиона на окръг Kleberg и допълнителни $200 милиона на окръг Nueces.

Популярна тема