Неща за правене в Юджийн, Орегон

Съдържание:

Неща за правене в Юджийн, Орегон
Неща за правене в Юджийн, Орегон
Anonim

Юджийн е най-известен със своите дейности на открито и естествена среда, Университета на Орегон и еклектично пазаруване и местни фирми.

Образ
Образ

Има толкова много страхотни неща за правене в Юджийн, Орегон, градът изглежда е спечелил различен прякор за всяко.

Изследвайте Юджийн на открито

Хората обичат да излизат навън за всичко – от страхотен голф до отдих на реката и изследване на добре поддържаните, живописни пътеки, които помогнаха на града да влезе в списъка на списание Bicycling с най-добрите велосипедни градове. Любителите на приключенията могат да се насладят на скално катерене в Skinner Butte Park, след което да поемат по велосипедния път Ruth Bascom покрай река Willamette на около миля на запад, за да се отпуснат сред 4500 рози от повече от 400 сорта в Owen Memorial Rose Garden. Любителите на цветята също харесват световноизвестната градина с рододендрони в парка Хендрикс. В Alton Baker Park има десетки дейности, включително парк за кучета без каишка, езерце за патици, писта за BMX и спускане на лодка по реката.

Посетете Университета на Орегон

Университетът на Орегон дава прякора на Юджийн „домът на патиците“плюс няколко забележителни забележителности и неща за правене, включително аплодиране на патиците на стадион „Аутцен“, често класиран сред най-добрите места за гледане на колеж футболни игри и посещение на легендарния Хейуърд Фийлд, световноизвестният епицентър на таксуването на града „Track Town USA“. Отбийте се в университетската книжарница, The Duck Store, за официална екипировка на U of O.

Друга задължителна спирка в кампуса е Музеят на изкуствата Джордан Шницер, известен със своите обширни колекции от цял свят с акцент върху изкуството от Япония, Китай и Корея.

Uniquely Eugene Shopping

Много художници създават домовете си в Юджийн, така че никога не е трудно да намерите необичайни подаръци за приятел или за себе си. Страхотни места за единствени по рода си находки включват Studio West Fine Art Gallery и Glassblowing Studio; многото занаятчийски будки на съботния пазар всеки уикенд първата събота на април до средата на ноември – не пропускайте фермерския пазар на окръг Лейн, който се провежда по същото време в близост до съботния пазар – и независимия бакалин в центъра на града The Kiva, който датира до 1970 г. и продава всичко - от местни и насипни храни до продукти за здраве и красота, домакински принадлежности и подаръци.

Вижте шоу

Феновете на музиката на живо, танците и театъра в Юджийн следят графиците в Hult Center for Performing Arts целогодишно и в Cuthbert Amphitheater през летните месеци. Любимо по-малко място за музика на живо, Sam Bonds Garage, резервира много местни и регионални изпълнители за вечерни представления. За да гледате най-новите независими филми, разгледайте Bijou Art Cinemas.

Популярна тема