Иновативни здравни услуги във Форт Уърт, Тексас

Съдържание:

Иновативни здравни услуги във Форт Уърт, Тексас
Иновативни здравни услуги във Форт Уърт, Тексас
Anonim

Жителите на Форт Уърт се възползват от иновативни здравни и уелнес услуги

Здравен научен център на Университета на Северен Тексас
Здравен научен център на Университета на Северен Тексас

Форт Уърт е дом на много иновативни здравни и уелнес услуги за жителите, включително:

UNT Mobile Care for Kids

Центърът за здравни науки на Университета на Северен Тексас създаде педиатрична мобилна клиника за обслужване на деца в неравностойно положение – включително повече от 75 000 неосигурени деца в окръг Тарант.

Устройството пътува до училища, църкви, читалища и други обекти, осигурявайки безплатни уелнес посещения, спортни прегледи, рутинни прегледи, имунизации, скрининг, лабораторни тестове, обучение по хранене и др.

Спешни услуги на MedStar

MedStar Mobile He althcare е доставчик на спешна медицинска помощ за повече от 880 000 души в 15 града на окръг Тарант, с флот от 54 линейки, отговарящи на около 117 000 обаждания всяка година, и акредитиран център за 911 обаждания. Програмите за мобилно интегрирано здравеопазване на MedStar – предназначени да достигнат до повече пациенти в цялата общност с навременни, отлични здравни услуги – предизвикаха възторг от Националната асоциация на EMTs.

Клиника Moncrief за преживели рак

Institut Moncrief Cancer Institute на UT Southwestern създаде програма за оцеляване, която включва клиника с фитнес зала, уроци по хранене и други услуги.

Програмата „е научно-базирана, ръководена от общността инициатива, която ще обедини раковите заболявания и доставчиците на услуги в града под обща рамка, казва Кийт Аргенбрайт, доктор по медицина, директор на Moncrief Cancer Institute. „Ние действаме съвместно с доставчиците на медицински услуги на пациента, предлагайки услуги, които иначе не биха били налични в нашия район.”

FWSCC Градски инициативи за безопасност

The Fort Worth Safe Communities Co altion (FWSCC) включва повече от 50 организации и 130 души, „споделящи работата за насърчаване на безопасността и предотвратяване на наранявания в града. С мисия за „изграждане на безопасна общност чрез мотивация и мобилизиране на хора, работещи заедно за превенция на насилието и нараняванията“. Многобройните работни групи на FWSCC усъвършенстват конкретни аспекти на безопасността – от малтретиране на възрастни и удавяне до пренебрегване на деца и свръхдози с наркотици.

„Всеки член на консултативен съвет и работна група на FWSCC е страстен за насърчаването на безопасността и превенцията в нашата общност, казва Деби Краузър, програмен директор на Fort Worth Emergency Services Collaborative. „Наистина сме благословени, че имаме толкова талантливи и мотивирани жители, ангажирани да направят Форт Уърт по-безопасно място за отглеждане, живот, работа и игра.“

Популярна тема