5 причини да се преместите в района на Оклахома Сити

Съдържание:

5 причини да се преместите в района на Оклахома Сити
5 причини да се преместите в района на Оклахома Сити
Anonim

Силна икономика, интересни атракции подчертават привлекателността на OKC

Залязващото слънце се отразява от високите сгради в центъра на Оклахома Сити, ОК
Залязващото слънце се отразява от високите сгради в центъра на Оклахома Сити, ОК

Столицата и най-големият град в Оклахома е Оклахома Сити, украсяващ центъра на щата и на два часа път с кола от други градове с качество на живот като Едмънд, Лоутън, МакАлестър, Норман, Стилуотър и Тълса.

OKC разполага с една от най-големите животновъдни индустрии в света, заедно със силна икономика в петрола, природния газ, ИТ и здравеопазването. Столицата има хиляди държавни служители и демонстрира силует от високи сгради, с осем над 20 етажа, водени от 52-етажната кула Девън.

Много индивидуални фактори правят Оклахома Сити приятна общност. Ето пет акцента от целия град:

Оживена трапезария

Ресторантската сцена в OKC е оживена и се разраства, а едно от най-популярните кулинарни места е Steakhouse на Mickey Mantle в квартал Bricktown. Спортисти, знаменитости, бизнесмени и модерни местни жители често посещават луксозния ресторант за менюто само за вечеря, подчертано от предястия от снежни раци и предястия като 22-унции първокласни ребърца.

Western Avenue

Страхотните квартали са приятни за окото, а един от най-привлекателните квартали е Western Avenue, който се простира между Wilshire Blvd. и Н. В. 36-та улица. Очарователни по-стари къщи заобикалят квартала, както и търговски спирки като ресторанти, пъбове, художествени галерии, бутици, магазини за мебели и антикварни магазини – няма вериги магазини.

Музей по Остеология

Weird е прекрасен в Музея по остеология, където се съхраняват повече от 300 истински животински скелета, заедно с някои човешки. Черепите и скелетите варират от малки мишки до 40-футов гърбат кит, а сградата от странни скелети е единствената по рода си в САЩ

Oklahoma School of Science and Mathematics

Учениците да придобият умения в науката и математиката е мисията на Училището по природни науки и математика в Оклахома, където 150 най-добри гимназисти от целия щат идват в Оклахома Сити за своите младши и старши години. Студентите живеят в общежития на кампуса през седмицата и пълното им обучение и пансион се заплащат от щата Оклахома.

The Escape OKC

Нестандартна атракция, на която жителите се наслаждават, е The Escape OKC, предизвикателство за бягство с пъзели на живо, при което до петима приятели са заключени в стая и имат 60 минути за решаване на гатанки и предизвикателства, за да избягат в крайна сметка. Участниците се освобождават, ако не решат предизвикателството за изграждане на екип за 60 минути. Escape OKC е отворен от петък до неделя.

Популярна тема