UF Shands и регион Северна Флорида предлагат удобство и качествена грижа

Съдържание:

UF Shands и регион Северна Флорида предлагат удобство и качествена грижа
UF Shands и регион Северна Флорида предлагат удобство и качествена грижа
Anonim

С два големи медицински центъра, предлагащи първична и напреднала медицинска помощ, на жителите на Гейнсвил може да бъде осигурен достъп до най-висококачественото здравно обслужване.

Гейнсвил, Флорида
Гейнсвил, Флорида

По-често здравеопазването оглавява списъка с качествени удобства, които привличат преместващи се семейства и фирми. В Гейнсвил жителите имат късмета да разполагат с два от високопоставените медицински центрове в щата – Здравен университет на Флорида и Регионален медицински център на Северна Флорида, филиал на Болничната корпорация на Америка – точно в задния им двор.

И двете заведения предлагат значителен избор от услуги, от първични и превантивни грижи до най-високоспециализирани лечения и процедури. UF He alth включва Центъра за здравни науки на UF в кампуса на Гейнсвил и шестте му академични здравни колежа – стоматология, медицина, медицински сестри, фармация, обществено здравеопазване и здравни професии и ветеринарна медицина, както и UF He alth Jacksonville, неговата учебна болница и неговите колежи по медицина, медицински сестри и фармация.

Според д-р Дейвид Гузик, старши вицепрезидент по здравните въпроси и президент на UF He alth, UF He alth Shands Hospital е основното лечебно заведение за комплексни медицински услуги в щата и всяка година лекува пациенти от всички 67 Окръзи на Флорида, както и от цялата страна и по света. Взаимоотношенията с университета позволиха на UF He alth да остане в челните редици на изследванията и разработването на лечение на сериозни заболявания.

Community Wellness

Всъщност ръководството на двете болници споделя симбиотична връзка с университета и общността в Гейнсвил.

„Силата на нашата способност като университет и като здравна система да развиваме марка на регионално и национално ниво до голяма степен се дължи на Gator Nation“, казва Гузик. „Гейнсвил е университетът, а университетът е Гейнсвил. Различно е, отколкото ако попитате някого в Emory в Атланта за връзката, която има с общността, защото Emory е само малка част от икономическия пейзаж там. Това е много по-лична връзка тук, предвид размера на общността в Гейнсвил.“

Памела Ритънхаус, маркетинг директор на Регионалното здравеопазване на Северна Флорида, казва, че Регионалното управление на Северна Флорида има силно ръководство от страна на лекари от своя медицински персонал – много от които са получили образование в Гейнсвил и смятат Гейнсвил за свой дом.

„Те разбират нашата общност и хората, които живеят тук“, казва Ритънхаус. „Чувстваме се, че сме обществената болница в Гейнсвил. Ние сме напълно наясно, че нашият успех зависи от подкрепата от цялата ни общност и сме благодарни за тази подкрепа.“

Rittenhouse казва, че връзката на болницата с HCA, една от най-големите национални здравни организации, прави възможно инвестирането в напреднали технологии, като CyberKnife, MAKOplasty и Da Vinci Robotic Surgical System, които обикновено не се предлагат в общинска болница.

“Нашата връзка също така помага да се гарантира, че регионът на Северна Флорида има опитни висши ръководители с достъп до изследвания на медицинските нужди тук и медицинските тенденции в цялата страна, така че стратегическото планиране за бъдещето да е стабилно и да осигури грижите, от които пациентите ще се нуждаят в бъдеще,” казва Rittenhouse.

Изстрел към икономиката

Медицинските центрове в Гейнсвил също имат значително въздействие върху икономическото здраве на региона.

“Увеличаването на безвъзмездните средства за научни изследвания носи нови долари, което от своя страна означава нов персонал, което има пулсиращ ефект върху местната икономика. Внасяме долари извън Гейнсвил в общността“, казва Гузик.„Освен това хората, които набираме, обикновено имат високоплатени работни места и това се отразява на много фирми, които разчитат на потребителите – от покупката на дом до местното химическо чистене.“

UF He alth има 22 000 служители, от които 10 000 работят в UF He alth Shands Hospital. В допълнение, по-голямата част от продавачите, обслужващи болницата, са местни, от кетъринг до доставчици на мебели. В Регионалния регион на Северна Флорида работят повече от 2000 души и повече от 500 лекари в медицинския си персонал.

Rittenhouse казва, че оценките за общото икономическо въздействие на болницата върху района през 2013 г. са над 200 милиона долара, включително близо 136 милиона долара заплати и обезщетения, благотворителни грижи от 26,8 милиона долара, платени данъци от близо 38 милиона долара и капиталови инвестиции от $26,3 милиона.

„Когато погледнете тези числа и помислите какво представляват, е лесно да видите, че нашето въздействие върху икономическия растеж и стабилността на нашия регион е много значително“, казва тя.

Популярна тема