Шкафовете Martha Stewart стимулират икономиката на Kinston

Съдържание:

Шкафовете Martha Stewart стимулират икономиката на Kinston
Шкафовете Martha Stewart стимулират икономиката на Kinston
Anonim
Шкафове MasterBrand в Кинстън, Северна Каролина
Шкафове MasterBrand в Кинстън, Северна Каролина

Сключването на сделка за производство на линия първокласни шкафове за Martha Stewart Living позволи на MasterBrand Cabinets да удвои повече от своята работна сила, донасяйки стотици нови работни места и така необходимия икономически тласък на Lenoir County. MasterBrand, производителят от Кинстън, Северна Каролина, известен с производството на линията шкафове Aristokraft, сега изгражда модерна линия от живи кухненски шкафове Martha Stewart, продавани ексклузивно в The Home Depot, най-голямата в света верига магазини за подобрения на дома.

Тъй като производството е втората по големина индустрия в окръг Леноар след здравеопазването и социалното подпомагане, добавянето на приблизително 350 нови служители към работната сила на MasterBrand не само подкрепя индустрията, но и стимулира местната икономика, като носи приходи на други фирми от окръг Ленуар, които подкрепят фабричните работници.

Посещение на висок профил в окръг Леноар

Този икономически тласък беше подчертан от самата лайфстайл дива, когато Марта Стюарт посети съоръжението на MasterBrand Cabinet. Докато сделката за производство на шкафове за Martha Stewart Living беше замъглена в тайна до представянето на линията през септември 2010 г., Марта Стюарт пътува до Кинстън в началото на 2011 г., заедно с дизайнера Кевин Старки, за да види как се произвеждат шкафовете и да се срещне с някои от опитните майстори, които помагат за изграждането на нейната характерна линия.

„Беше страхотно да видя сама, че продуктите са с високото качество, което нашите клиенти очакват от нас, и съм доволна от това, което видях“, разкри Стюарт в своя блог.„Също така се радвам, че имах възможността да благодаря на квалифицираните мъже и жени в MasterBrand, които правят тези красиви, иновативни и практични шкафове.“

Докато високопоставеното посещение на Стюарт в съоръжението на MasterBrand привлече много внимание към Кинстън, Рон Кълисън, генерален мениджър на завода, с радост отбеляза, че посещението не е свързано с местния гуру.

„Тя искаше да е за нейния продукт“, каза Кълисън, както беше съобщено от Kinston Free Press. „Тя искаше да става въпрос за работните места, които създадохме; тя искаше да е за MasterBrand.“

Stewart Tours Other Kinston Businesses

Stewart също отдели време да посети няколко предприятия, преди да напусне Kinston, всички те само на минути от съоръжението на MasterBrand. На път за летището Стюарт и нейният дизайнер Кевин Старки спряха в магазин за хранителни стоки Piggly Wiggly на американска магистрала 70 Изток, за да купят някои уникални тениски на Mr. Pig, след което взеха местна кухня в съседния ресторант King's, който също доставя характерното за него барбекю в целия континентален САЩ. С.

Следващата спирка на Стюарт и Старки ги отведе до Mother Earth Brewing, след като забелязаха слънчеви панели на покрива на сградата, докато караха през града. Впечатлени от използването на екологични технологии от страна на компанията за производство на техните фирмени селекции, Стюарт и Старки също се насладиха да обиколят съоръжението и да видят удивителните поръчани произведения на изкуството, които компанията използва за етикетите на своите бирени бутилки.

Последната им спирка беше Parrott Brothers Farm & Garden, мърчандайзер, установен от години в общността на Кинстън. Семена, ръководства за засаждане на зеленчуци, градински инструменти, играчки на тема ферма и бонбони са сред многото неща, които Стюарт и Старки откриха в този единствен по рода си магазин.

Популярна тема