Carmel, IN Неща за правене

Съдържание:

Carmel, IN Неща за правене
Carmel, IN Неща за правене
Anonim

Кармел, IN, има няколко фестивала през цялата година и музеи и места за семейства.

Музей Monon Depot в Кармел, IN
Музей Monon Depot в Кармел, IN

Развлечения и събития

Една от най-големите атракции в Кармел е Центърът за сценични изкуства на City Centre Drive. Мултимилионният център има три сцени за местни театрални, музикални и танцови представления. The Carmel Community Players също поставят продукции в Carmel Community Playhouse в Clay Terrace.

В района лесно се намира музика на живо. Отвъд баровете Carmel и няколко музикални заведения в близкия Индианаполис, Carmel е домакин на безброй фестивали и събития за местни банди, които представят своите неща. Поредица от концерти излиза на сцената на The Gazebo всяко лято, докато джаз и блуграс музика отекват из целия Civic Square. Още по-известен е фестивалът Rock the District, който представя добре известни музиканти в Art District.

Кармел знае как да празнува. Holiday on the Square приветства коледния дух в събота преди Деня на благодарността всяка година на Civic Square. Също така на Civic Square е CarmelFest на 4 юли, изпълнен с фойерверки, музика, продавачи на храна и парад. Не пропускайте да посетите и фестивалите в района на изкуствата и дизайна.

Семейно забавление

The Carmel Clay Historical Society дава представа за миналото на Carmel, от първоначалното му заселване като Витлеем до днес. Разгледайте експонатите от тази трансформация в музея Monon Depot.

Освен музея Монон има няколко музеи за семейството. Децата ще се зарадват на Музея на миниатюрите, който съдържа повече от 600 миниатюри, вариращи от кутии за стая, къщи за кукли и индивидуално рисувани дрънкулки. За артистично приключение се насочете към Детската художествена галерия за месечни изложби. За да погъделичкате смешната си кост и да наситите желанието си за сладко, разгледайте трупата на INDYPROV и обширния магазин за шоколад в Second Story Playhouse.

Вижте атракцията на Кармел, която не трябва да пропускате.

Популярна тема