Най-добрите квартали в Колумбия, Южна Каролина

Съдържание:

Най-добрите квартали в Колумбия, Южна Каролина
Най-добрите квартали в Колумбия, Южна Каролина
Anonim

Кварталите на Колумбия включват еднофамилни къщи в историческа среда, жилищни комплекси в градски райони и планирани общности.

Център на Колумбия, Южна Каролина
Център на Колумбия, Южна Каролина

Кварталите на Колумбия варират от процъфтяващи развлекателни квартали с много апартаменти до тихи улици с големи парцели и просторни домове. Градът лесно побира тълпата от колежани, млади специалисти, семейства и пенсионери.

Downtown City Center

Централния район на Колумбия включва The Congaree Vista, който има повече от 60 ресторанта и нощни клубове, както и района Five Points и туристически горещи точки като Columbia Museum of Art и Nickelodeon Theatre. Кварталът включва Университета на Южна Каролина и предлага няколко имота под наем, като Canalside Lofts, Vista Commons, Claire Tower и Aspyre at Assembly Station.

Shandon

Избран за най-добрия квартал на Колумбия през 2012 г. от читателите на Free Times, седмичен местен вестник, Shandon е един от най-старите и големи квартали в града. Районът включва оградени с дървета улици и смесица от квадратни къщи, бунгала и домове в занаятчийски стил и се намира на около две мили от кампуса на Университета на Южна Каролина. Кварталът, подходящ за семейства, също така включва парк Емили Дъглас и парк Sims.

Rosewood

На юг от Shandon, Rosewood е популярен сред млади професионалисти, семейства и пенсионери. Историческият квартал включва предимно домове в стил ранчо, като много от тях са построени през 50-те и 60-те години на миналия век, както и единствената градска ферма в града и други удобства на пешеходно разстояние. Rosewood разполага и с Owens Field Park, който разполага с диск голф игрище с 18 дупки, 12 футболни игрища и три игрища за тейбол, както и открит скейт парк, който е отворен за скейтбордисти, скейтъри и колоездачи.

Район Форт Джаксън

В югоизточната част на Колумбия се намира Форт Джаксън, където новите квартали предлагат на жителите повече жилищни възможности от всякога. Congaree Pointe, майсторски планирана общност, е удобно разположена близо до междущатска магистрала 77, докато кварталът Eagle Park е затворен и само на няколко мили от главния вход на Fort Jackson. Районът включва и къщичките в парка Хамлет, където комплексът управлява грижите за тревните площи и има гъвкави етажни планове. На юг от военната база в Хопкинс, Richland Hills има нови домове с екстериор в занаятчийски стил и класически интериор, а жителите се радват на близост до паркове, търговски дестинации и много други.

Западна Колумбия

West Columbia предлага усещане за малък град с лесен достъп до удобствата на големия град. Районът включва античен квартал, богат избор от ресторанти и кафенета и вход към зоопарка и градината Riverbanks. Едно от най-популярните места за пускане на корени в квартала е квартал Авенюс, който има улици с дървета и еднофамилни къщи.

Научете повече за колежите и университетите на Колумбия.

Популярна тема