Преглед на културата на Макалън, Тексас

Съдържание:

Преглед на културата на Макалън, Тексас
Преглед на културата на Макалън, Тексас
Anonim

Шоуто се провежда на много атракции в града

Образ
Образ

Браво! Град Макалън предоставя голяма сцена за развлечения на живо, фестивали, изкуство и исторически забележителности.

Развлечения на живо

4-етажният център за сценични изкуства McAllen с 1800 места в комплекса на Convention Center е домакин на най-малко 200 пиеси и концерти всяка година. Макалън също се наслаждава на Симфоничния оркестър и хора на Valley, а лиричната опера в Южен Тексас предлага годишен набор от продукции и оперна гала.

Интересните ресторанти също съставляват развлекателната сцена на McAllen, включително Republic of the Rio Grande, чиято атмосфера включва музика на живо през уикендите, която придружава вечерята във вътрешния двор. Друго задължително кулинарно/музикално изживяване, Infusions Eats & Drinks, предлага музика на живо през уикендите, което го прави идеално място за вечер навън, пълна с вечеря, танци и селекция от занаятчийски коктейли и вино.

Фестивали

В първата съботна вечер на декември много жители се събират за Празник в парка, огромен парад на светлините, развлечения на живо, коледарство и сцена на живо. Ако търсите фестивали за храна, опитайте Sizzling in the Tropics BBQ Cook-off, Santa Fe Wine Classic и Taste of McAllen.

Music After Hours and Crafters Fair е ежемесечна поредица от безплатни концерти на открито и панаир на занаятите. И разгледайте Latin Night, за да уловите някои от най-талантливите музикални изпълнители в района.

Визуални изкуства

Международният музей на изкуството и науката насърчава оценяването на изкуствата и науката чрез своите изложби, културни събития и много образователни програми. McAllen Art Walk е безплатна обиколка с екскурзовод, която изследва арт предложенията на града всеки първи петък на месеца от септември до май. Насладете се на сменящи се експонати от местни изгряващи и утвърдени художници в галериите на Творческия инкубатор МакАлън.

Исторически места

Музеят на историята на Южен Тексас привлича хора, любопитни за историята на долината Рио Гранде, докато центърът за наследство на Макалън показва експонати за колоритното минало на града и е домакин на разказвания на истории и детски събития. Друга любима атракция е Quinta Mazatlan, хасиенда от 30-те години на миналия век, която въплъщава испанската колониална възрожденска архитектура от арки, кирпич и греди. Тук се намира крилото на МакАлън от популярния Световен център за птици.

Поддръжка на Търговската камара

Търговската камара на Макалън управлява Съвета по изкуствата на Макалън, който организира програмата за лауреати на градски поети, организира годишна изложба на изящни изкуства и предлага субсидии на местни художници. Камарата също така е домакин на поредица от безплатни музикални концерти на открито, координира програмата за придобиване на Public Art Committee, подкрепя поредицата концерти Music After Hours, Unplugged at the Food Truck Park и Project Runway RGV.

Направи го сам

McAllen Stained Glass предлага класове, които могат да бъдат събирания в офиса, дамски вечери или детски сесии, докато в McAllen Creative Incubator се предлагат курсове по изкуство и евтини студиа под наем. Творческата работилница Alebrije предоставя забавен изход за творчество, като преподава много техники за смесени медии.

Популярна тема