Разгледайте нови хотели във Франклин, Тенеси

Съдържание:

Разгледайте нови хотели във Франклин, Тенеси
Разгледайте нови хотели във Франклин, Тенеси
Anonim

Хотелите във Франклин варират от висок клас до изключително достъпни.

Franklin TN Aloft Hotel Cool Springs
Franklin TN Aloft Hotel Cool Springs

Със своята живописна природа, исторически места и процъфтяваща ресторантска и търговска сцена, окръг Уилямсън отдавна е бил магнит за посетители. Сега, с разширяващ се списък от хотели и други места за нощувка, окръгът има за цел да задържи повече гости за малко по-дълго.

Когато отвори врати през 2012 г., новият хотел Drury Plaza във Франклин ще се присъедини към имотите на Marriott, Embassy Suites и Aloft като хотел от висок клас в окръга. Междувременно местата за нощувка и закуска като Butterfly Meadows добавят към комбинацията от възможности за гости, които искат да спрат и да останат известно време.

Повече посетители означават повече възможности за споделяне на гордостта на общността, но още по-добре, те носят повече данъчни приходи в района, които от своя страна могат да се използват за поддържане и увеличаване на удобствата за жителите му.

Развиваща се туристическа дестинация

Окръг Уилямсън сега е номер 6 в щата по разходи за туризъм, скок с две места през последните четири години. В същото време туристическият трафик към посетителския център на окръга е нараснал със 132 процента и вижда почти 10 към 1 възвръщаемост на инвестицията си в значително разширеното конгресно и посетителско бюро на окръг Уилямсън.

„Добавяме около 10 процента към нашия хотелски инвентар тази година, което ще ни даде около 3500 легла,” казва Марк Шор, изпълнителен директор на Williamson CVB. „Сега работим, за да сме сигурни, че нашите нови и съществуващи хотели разполагат с цялата необходима поддръжка, така че всички да останат на едно ниво, докато продължава цялото това разширяване.”

The Drury, подобно на други имоти, предлага на пазара окръга толкова, колкото и самия хотел в своите рекламни материали, така че CVB се възползва от допълнителния обхват за събития, исторически дестинации от Гражданската война и др. Шор казва, че очаква да надгради тази тенденция, тъй като окръгът се превръща в дестинация за нощувки и уикенди за големи групи и други туристически сектори, които може да са посещавали преди, но само за деня. За тази цел CVB ще работи за ефективно използване на част от данъка за настаняване, който е отделен за маркетинг и промоция на туризма.

Независимият CVB помага за разрастването на бизнеса

„Имахме работна група през 2006 и 2007 г., която направи три препоръки, една от които беше да реорганизираме CVB като независима организация, така че да може да се движи на пазара много бързо,” казва Шор. „Това ни позволи да вземаме решения и да реагираме много по-бързо на опасенията на нашите имоти, свързани с туризма. Това също доведе до силни стратегически и маркетингови планове, които наистина ни помогнаха да останем фокусирани не само върху това, което бихме направили, но и върху това, което не бихме направили, за да развием нашата туристическа индустрия.”

Целта на CVB занапред ще бъде да продължи да разраства имотите за нощувки, но също така да стимулира дестинациите за търговия на дребно, ресторанти и исторически обекти, така че окръг Уилямсън да стане всеобхватна дестинация както за семейството, така и за групата пътници.

„Ние наистина разширихме ролята си в подпомагането на различните бизнеси, свързани с туризма тук, и тези, които искат да дойдат, идентифицират какво ще бъде подходящо за района“, казва Шор. „Можем да им помогнем да измислят това, което е страхотна идея, както и това, което може да не е точно за окръг Уилямсън. Нашите фирми наистина искат да чуят нашите мисли, така че очакваме с нетърпение да продължим да задълбочаваме тези взаимоотношения.“

Научете повече за бизнеса във Франклин, TN.

Популярна тема