Възможности за образование в Ашвил, Северна Каролина

Съдържание:

Възможности за образование в Ашвил, Северна Каролина
Възможности за образование в Ашвил, Северна Каролина
Anonim

Възможностите за публично, частно и висше образование в Ашвил привличат преместващи се семейства и фирми

Възможности за образование в Ашвил
Възможности за образование в Ашвил

Ако знанието е сила, тогава Ашвил има мощен удар в образователния отдел. С множество възможности за качествено публично и частно образование, градът се класира на върха в класа си.

Висше образование

В допълнение към изострянето на умовете на своите студенти, Asheville-Buncombe Technical Community College спомага за увеличаване на долната линия на бизнес общността, като предоставя набор от висококвалифицирани работници за нови и съществуващи индустрии. Колежът предлага повече от степени и сертификати в повече от 60 дисциплини, включително устойчиви технологии и сигурност на информационните системи. Колежът също предлага курсове за продължаващо обучение и услуги за кариерно развитие, както и ресурси за бизнес развитие за предприемачи и собственици на малък бизнес.

Asheville също е дом на няколко публични и частни четиригодишни колежи и университети, включително Университета на Северна Каролина в Asheville, университет за либерални изкуства, предлагащ повече от 30 бакалавърски степени; Warren Wilson College, частен колеж по либерални изкуства, който насърчава общественополезен труд в допълнение към академичните постижения и изисква от студентите да изпълняват служебни задължения в кампуса. Montreat College и Mars Hill University предлагат колеж, базиран на религия, докато Lenoir-Rhyne Center for Graduate Studies и кампусът Asheville на университета в Западна Каролина предлагат на студентите гъвкавост с вечерни и уикенд класове.

Държавни училища

Системите на държавните училища с високи постижения в Ашвил са предимство, което продължава да привлича семейства в града. Системата на Asheville City Schools управлява две гимназии, две средни училища, пет основни училища и едно предучилищно заведение. Системата School of Inquiry and Life Sciences включва строга академична учебна програма с практическо обучение и базирани на технологии инструкции. Училищата на окръг Бънкомб, една от най-големите училищни системи в щата, включват фокус върху STEM в учебните програми на своите училища. Discovery Academy на Martin L. Nesbitt Jr. запознава учениците от гимназията с кариери в областта на науката, науката и науката, които са много търсени в района на Ашвил.

И двете училищни системи са част от проекта за нови училища в Северна Каролина, който работи за реформиране и подобряване на държавните гимназии в щата и увеличаване на процента на завършване.

Частни училища

В Ашвил също има много възможности за частно и религиозно образование. Asheville Christian Academy, Emmanuel Lutheran, Asheville Catholic School, North Asheville Christian, Nazarene Christian Academy и Providence Christian Academy и Christ School, епископален интернат за момчета, всички предлагат обучение, основано на вярата.

Carolina Day School, което обслужва ученици от предшественици до 12-ти клас, рекламира своята строга академична програма и предлага няколко курса за напреднали и подготвителни курсове за колеж. Създадено през 1900 г., Asheville School, училище-интернат за ученици от 9 до 12 клас, е най-старото частно училище в региона. Други алтернативи на частни училища включват Rainbow Community School, което предлага холистичен образователен подход, New Classical Academy и The Learning Community School, които предлагат обучение чрез преживяване и класни стаи за различни възрасти.

Дневни центрове

За работещи родители и студенти Ашвил предлага повече от 20 детски заведения. Те включват A-B Tech Early Education Center, Mountain Area Child and Family Center, Asheville Jewish Community Center, Asheville City Schools Prescool, YWCA of Asheville, Fairview Preschool, Eliada Child Development Center и Swannanoa Valley Montessori School.

Популярна тема