Тенеси е начело в авиационни и отбранителни степени

Съдържание:

Тенеси е начело в авиационни и отбранителни степени
Тенеси е начело в авиационни и отбранителни степени
Anonim

Университетът на Тенеси предлага висши степени в аерокосмическата и отбранителната сфера, давайки на държавата надмощие в тази критична индустрия.

Tennessee Aerospace
Tennessee Aerospace

С разрастващата се космическа и отбранителна индустрия в щата, университетите в Тенеси са разработили отлични програми за напреднали, за да поддържат професионалистите на върха на играта. Университетът на Тенеси предлага MBA програма, която привлича първокласни таланти в космическата и отбранителната индустрия. Аерокосмическата и отбранителната MBA на UT е национално призната и привлича най-добрите и умни от бизнеса, военните и академичните среди.

„Авиокосмическата и отбранителната индустрия се прекроява в Америка и Тенеси е точно в средата“, казва Анди Уайт, директор на MBA програмата за аерокосмическа и отбранителна техника на UT. „Има уникална подкрепа от UT и държавата като цяло в това усилие за подпомагане на космическата и отбранителната индустрия.“

MBA кандидатите идват от някои от големите аерокосмически и отбранителни компании в нацията, както и от основните клонове на армията. Уайт казва, че вярва, че връзките между бизнес училището на UT и индустрията са по-силни от който и да е университет в страната. Той цитира близките работни отношения с Националната лаборатория Оук Ридж (ORNL) и Арнолд инженеринговия комплекс за развитие (AEDC) като два отлични примера.

UTSI предлага степен в научни области

Освен това Космическият институт на Университета на Тенеси (UTSI), разположен в непосредствена близост до AEDC, е присъдил повече от 2 000 висши степени по инженерство, физика, математика и авиационни системи. Бизнес училището на UT също си партнира с военновъздушните сили на САЩ в разработването на подобрени бизнес практики.

„Ние сме качествен доставчик на таланти за аерокосмическата и отбранителната индустрия“, казва Уайт, който добавя, че това свързване в мрежа на образованието и индустрията може само да е от полза за държавата като цяло като основен лидер в аерокосмическата индустрия и отбранителен сектор. Това укрепва връзката им с нашата държава и ни свързва с най-талантливите хора в индустрията.“

Middle Tennessee State University също предлага магистърска степен по авиационна администрация и аерокосмическо образование. В допълнение, MTSU има бакалавърски програми в аерокосмическите специалности.

Популярна тема