Най-добрите квартали в Broken Arrow

Съдържание:

Най-добрите квартали в Broken Arrow
Най-добрите квартали в Broken Arrow
Anonim

В Broken Arrow има по нещо за всеки.

Образ
Образ

Жителите могат да се чувстват като у дома си в Broken Arrow, с много хубави квартали сега и няколко други в процес на изграждане.

„Никога няма да разберете, че имаме население от 100 000 души, защото Broken Arrow има усещане за комфортен, роден град и остава един от най-безопасните градове в Америка“, казва Доун Сеинг, брокер от McGraw Re altors. „Broken Arrow в продължение на много години беше просто общност от спални с ограничени възможности за търговия на дребно, но това се промени през последните пет години. Освен това имаме силен училищен район, елемент от висшето образование и привличаме много повече фирми.”

За някой, който се мести в района, ето пет квартала, в които може да искате да живеете в Broken Arrow:

Forest Ridge

Това развитие започна в началото на 1990 г. с цени около $200 000, а днешните домове вървят $500 000-$600 000. Форест Ридж се простира на две квадратни мили и има 13 различни мини-квартала заедно с удобства като шест езера, четири парка, 10 мили пътеки, център за плуване и тенис, голф игрище и първокласен ресторант.

Stone Wood Crossing

Създадена през 2005 г., Stone Wood Crossing се намира зад новата болница St. John Broken Arrow и има 20 етажни плана за нови домове, вариращи на цени от $200 000 до $350 000. Подразделението на пълен brick houses се намира до Elm Street и северно от 61-ва, предлагайки лесен достъп до коридора на скоростната магистрала Broken Arrow.

Battle Creek

Голям квартал с джобове от затворени комплекси в него, Battle Creek е по-старо подразделение с домове, развити около Battle Creek Golf Club и на 15 минути от центъра на Tulsa. Общността се намира до автомагистрала Broken Arrow и включва луксозен апартаментен комплекс от 378 жилища, който се отличава с приятен за окото архитектурен дизайн.

Резерватът в Брадфорд Парк

Едно от по-новите проекти в Broken Arrow е The Reserve at Bradford Park, с къщи на цена от $250 000-$350 000 в южната част на града. Предлагат се няколко етажни плана в тази жилищна общност от 90 акра и има различни зелени площи заедно с голф игрището Indian Springs.

Iron Horse Ranch

Един от най-новите квартали в Broken Arrow е Iron Horse Ranch, идеална общност за нови семейства и собственици на жилища за първи път поради цените, вариращи от $120 000 до $200 000 и средна цена от $145 000. Дванадесет плана на етажа са с площ от 1200 до 2600 квадратни фута пространство, а подразделението има парк за пръскане, футболно игрище, две езера и детска площадка. Семействата разполагат с удобството на началното училище Indian Springs и средното училище Childers.

„Брокен Ароу е вторият най-бързо развиващ се град в Оклахома и нашите жители имат среден доход на домакинство от $65 000“, казва Сеинг. „Красиви домове се строят на много разумни цени, което прави Broken Arrow едно от най-добрите и достъпни места за живеене в Америка.“

Популярна тема