Спорт и отдих в окръг Диксън, Тенеси

Съдържание:

Спорт и отдих в окръг Диксън, Тенеси
Спорт и отдих в окръг Диксън, Тенеси
Anonim

За жителите е лесно да останат активни и здрави

Езерото Жълъд
Езерото Жълъд

Планирайте лично време за игра в окръг Диксън, където центрове за отдих, спорт, паркове и голф позволяват на хората да излязат от домовете си и да се насладят на четирите сезона.

Area Lakes

Обичате дивата природа, водата и разходките? След това разгледайте езерата City и Luther. City Lake е воден път с площ от 27 акра с кей за риболов и рампи за лодки, достъпен за хора с увреждания, а езерото Luther с площ от 14 акра предлага риболов, наблюдение на диви животни, туризъм и разходки.

Център за отдих

Community Recreational Complex Lester Speyer е оборудван със софтболни игрища за възрастни, баскетболни игрища, съоръжения за вдигане на тежести и уелнес и детска площадка от 10 000 квадратни фута с пясъчна настилка. В комплекса се помещава и Tennsco Community Center, съоръжение от 7 600 квадратни фута, достъпно за сватбени тържества, събирания, корпоративни събития и други, с места за 700 души.

Младежки спорт

Много младежки лиги процъфтяват в цялата общност, включително Диксън Каунти Младежка Атлетическа Асоциация, която предлага софтбол за момичета и бейзбол за момчета за играчи на възраст от 4 до 19 години. Децата, които обичат да ритат топката, могат да се присъединят към отбор, управляван от Футболната асоциация на окръг Диксън, а Диксън Делфинс Джуниър Професионална футболна лига играе своите игри в J. Dan Buckner Park. В Buckner Pool плувците могат да се състезават в Summer Swim League, а други групи включват South Dickson County Basketball League и Burns Cowboys junior pro и peewee футболни лиги.

YMCA

Нова семейна YMCA на окръг Диксън отвори врати в края на 2015 г. в бившата сграда на Kmart, като новото съоръжение беше построено със събрани средства и огромна подкрепа от общността. Съоръжението включва помещения за фитнес зали и класове за всички нива на умения, както и консултации, грижи за деца, кафене и др.

Голф

Разбийте се на едно от голф игрищата в района. Greystone Golf Club е голф игрище с 18 дупки, проектирано от Марк Маккъмбър, отворено за обществеността. Едно от игрищата за голф в Тенеси, Монтгомъри Бел в Бърнс, е построено през 1973 г. и разполага с 18 дупки върху бермудска трева. Голф клуб Pine Hills с 18 дупки, известен преди като Dickson Country Club, е друго страхотно място за игра и също така включва зала за игри и карти.

Фитнес зали

Отворено 24/7/365 е Powerhouse Gym, съоръжение с пълна стая с оборудване за тренировки, което е достъпно за членове или гости. Dickson Athletic Club разполага с изобилие от оборудване за сърдечно-съдови тренировки и тренировки с тежести, заедно с хидромасажна вана и плувен басейн, а The TakeOver предлага персонално обучение и групови упражнения за всички нива на фитнес.

Популярна тема