McAllen, TX Water Walk Neighborhood

Съдържание:

McAllen, TX Water Walk Neighborhood
McAllen, TX Water Walk Neighborhood
Anonim

McAllen, TX Water Walk Neighborhood е страхотна градска атракция, проектирана от холивудския режисьор Катрин Хардуик.

Образ
Образ

Винаги е добър ден в квартала, когато живеете в един от най-необичайните подразделения на Макалън. Представяме ви Water Walk, творение на холивудски режисьор.

Създаването на Water Walk

Известен като Water Walk, жилищният комплекс от 10 акра е създаден от Катрин Хардуик, която е режисирала различни известни филми като Червената шапчица от 2011 г., Здрач от 2008 г. и Господарите на Догтаун от 2005 г. Тя проектира квартала по време на своето време като студент по архитектура в Тексаския университет в Остин през 1979 г. и го предава като задание за класен проект.

Нейната работа не само впечатли нейния професор. Нейният баща, Джон Б. Хардуик младши, обмисли достатъчно дизайна, така че той и колегата разработчик Томи Дж. Даниел оживиха първата фаза от развитието на Катрин.

„Уотър Уок беше памучно поле“, казва Майк Блум, който беше градоустройствен план на Макалън, когато започна жилищният проект, и сега живее в комплекса. „Сега това е уникално планирана среда, която не прилича на никое място в региона.“

Красиви домове, удобства

Състоящ се от повече от 120 градски къщи в средиземноморски стил, Water Walk включва езеро от един акър с фонтани и водопад, както и тенис кортове, места за сядане, плувни басейни и други удобства. Въпреки че всеки дом е уникален, всички те са завършени с бяла мазилка и имат червени керемидени покриви.

„Думите не могат да го оправдаят“, казва Елви Дейвис, която служи като секретар на Съвета на директорите на Water Walk и е жител на комплекса.

„Това [Water Walk] мигновено се превърна в легенда, желаното място за живеене, новият готин квартал“, казва Дейвис. „Спомням си как карах покрай мен и гледах това феноменално място и си фантазирах как живея тук.“

След като съпругът й служи две години в борда на директорите на разработката, тя имаше желание да участва и беше избрана да служи през 2010 г. Тя също така реши да създаде уебсайта на Water Walk, който продължава да управлява и поддържам.

Удобно, безопасно местоположение

Дейвис казва, че се наслаждава на „дзен атмосферата“в квартала, аспект, който се харесва на много жители, но Water Walk също се намира близо до процъфтяващи търговски, бизнес и развлекателни райони на Северен Макалън.

В допълнение към уникални домове, пищна атмосфера и удобно местоположение, жителите на Water Walk могат да се насладят на усещане за безопасност и сигурност в комплекса.

„Всеки някак се грижи един за друг“, казва Блум. „Не е затворено, но е сигурна среда.“

Известно желан

Веднъж само идея на хартия, шедьовърът на колежа на Катрин Хардуик сега е един от най-популярните квартали на Макалън, който продължава да привлича вниманието на жителите и посетителите на района.

„Това е като произведение на изкуството, което също е жилищен рай за тези от нас, живеещи тук“, казва Дейвис. „Това е креативен дизайн, оживен от млад художник и нейното семейство, родени и израснали тук, и източник на гордост за града.“

Популярна тема