Най-добрите ресторанти в Gillette, WY

Съдържание:

Най-добрите ресторанти в Gillette, WY
Най-добрите ресторанти в Gillette, WY
Anonim

Ще ви помогнем да подушите най-добрите места за хранене в Gillette, WY.

Образ
Образ

В целия окръг Кембъл тези с вкус към добрата кухня са за истинско удоволствие. Няколко от тях, всъщност. Разнообразието от възможности за хранене в и около Gillette е широко отворено като небето на Уайоминг.

Като за начало, в Bootleggers Grill & Speakeasy, гостите могат да се насладят на забавна тема за връщане към дните на гангстерите и флейпърите (но все още подходящо за деца), както и на меню, подредено с бургери, морски дарове, паста, сандвичи и вегетариански ястия. Има и пълен бар с разширена винена листа и непринудена атмосфера.

The Chop House, създадена през май 1999 г. в бившия хотел Goings, сервира ръчно нарязани, отлежали говежди стекове Angus и предлага риба, докарана директно от двата бряга. Десертите се приготвят на място и всички ястия се приготвят при поръчка, а не преди това. Pokey’s BarBQue and Smokehouse предлага не само домашно пушено que, но и обширен салатен бар.

Хранителните опции на Gillette

Изискани вечери

Посетителите на ресторанта и винарската изба Prime Rib ще видят от първа ръка защо луксозният ресторант е спечелил множество награди за своята селекция от вина от световна класа и е един от „Любимите квартали“на Elite Dining. С 8 000 квадратни фута пространство за хранене и богата, мека атмосфера ви очаква незабравимо изживяване.

Pizza Carrello оправдава името си. На италиански „carrello“означава „количка“и тази мобилна кетъринг услуга за пещ за пица на дърва работи по същия начин, като предоставя качествена италианска храна на всякакви фестивали, улични панаири, частни събития и много други в Уайоминг. Тези, които се нуждаят от още повече италиански вкус, трябва да разгледат италианския ресторант Adriano за пица с бял сос, ламбруско и висококачествени пържоли.

Научете къде можете да ловувате, ловите риба, карате кънки и голф в Gillette

Небрежно хранене

Новата микропивоварна в Skyline Grille дава възможност на гостите си да решат кои напитки са най-добри, а такава забавна работа може да се извърши с табла за проби, 64-унции гроулери или наливни. Менюто включва богат избор от суши, пресни морски дарове, пържоли и паста.

Ето 411 в 311 Lounge ““съчетава градска атмосфера и уникални елементи от менюто точно в сърцето на центъра на Gillette. Посетителите могат да седнат на сочни ястия като равиоли с мус от сьомга, пушени патешки гърди и пиле Frangelico. Сервират се и повече от 85 бири и напитки.

Вкусността не спира дотук. В близкия Райт посетителите на Open Range Steakhouse могат да се насладят на вкусовите си рецептори с разнообразие от супи, тестени изделия и специални предястия. Любимите в менюто включват бургери от сертифицирано говеждо Angus, BLT от сьомга и задушени биволски къси ребра.

Farm Fresh

Фермерският пазар дава на хората в Gillette истински вкус на местния вкус. Провеждан всяка събота сутрин между юли и септември на паркинга на Gillette College, пазарът се управлява от местни майстори градинари и предлага прясно месо, продукти, готови храни и занаяти.

Популярна тема