Campbell County Memorial Hospital близо до Gillette, WY

Съдържание:

Campbell County Memorial Hospital близо до Gillette, WY
Campbell County Memorial Hospital близо до Gillette, WY
Anonim

Регионалният здравен център Gillette, Уайоминг добавя нови услуги, пространства и специалисти, за да отговори на нуждите от здравеопазване на североизточен Уайоминг.

Образ
Образ

Регионалният здравен център на Gillette се разраства. Campbell County Memorial Hospital добавя нови услуги, помещения и специалисти, за да отговори на нуждите от здравеопазване на североизточния Уайоминг.

„Имаме късмета да предоставим съоръженията и видовете лекари, които обикновено бихте видели в много по-голяма общност,“казва временният главен изпълнителен директор на CCMH Анди Фицджералд, FHFMA. „Достъпът до здравеопазване е едно от нещата, които допринасят за отлично качество на живот.“

Растеж в CCMH

Тригодишно разширение на болницата на стойност 68 милиона долара беше завършено през декември 2012 г., за да се приспособи към растежа в общността и в CCMH. Добавката включва обширно вътрешно ремоделиране, паркинг, хеликоптерна площадка и нов хирургически блок, включващ по-големи операционни помещения и подобрени стаи преди и след операция.

Разширението също проправи пътя за внедряване на нова технология. Семействата и приятелите на пациентите, подложени на операция в CCMH, вече могат да проследят напредъка на своите близки, докато преминават от предоперация към операция и след възстановяване, благодарение на големия телевизионен монитор в чакалнята на операцията до кафенето. Освен това пациентите на операция могат да изберат да получат видео по имейл, което очертава инструкциите преди операцията, както и персонализирани инструкции от техния лекар след процедурата – първата болница в Уайоминг, която тества такава технология.

Здравеопазване в Gillette, WY Area

През 2013 г. CCMH ще направи първа копка на старчески дом със 144 легла на стойност 30 милиона долара, за да осигури дългосрочни и преходни грижи, както и краткосрочна рехабилитация. Континуумът от грижи включва също палиативни или комфортни грижи и грижи в края на живота в Close to Home, новата къща за хоспис, разположена от другата страна на улицата от болницата.

„Имаме бързо растящ сегмент от пенсионери, които трябва да имат доверие в нивото на грижите, предлагани тук“, казва Фицджералд. Друг ценен инструмент за възрастни хора е добавянето на специалист по гериатрия Bernadette Meade, D. O., която се присъедини към CCMH през 2011 г.

„CCMH е много проактивен и подкрепя лекарите“, казва Мийд. „Те са готови да получат най-добрата технология, съоръжения и персонал, за да осигурят страхотни медицински грижи на общността. Много съм щастлив да бъда тук.“

Допълнителните услуги в CCMH включват 14 специализирани клиники, диализа, медицинска и радиационна онкология, интензивно отделение, услуги за поведенческо здраве и рехабилитационни услуги. Плановете за бъдещ растеж включват разширени радиологични услуги, кардиологична програма и сърдечна катетерна лаборатория.

Предоставяне на образование, опит

Болницата също така предоставя опит в реалния свят на студентите по медицински сестри в Gillette College. През 2008 г. CCMH, градът и колежът си партнираха за изграждането на Хърбърт А. и Дороти П. Картър Център за здравни науки, дом на програмата за медицински сестри Gillette College и клиничните образователни услуги на CCMH. Болницата осигурява двама преподаватели на пълен работен ден за програмата за медицински сестри и наема много дипломирани медицински сестри.

„Ние сме силно ангажирани с инвестирането в бъдещето на практикуващите здравни грижи“, казва Фицджералд. „CCMH е един от най-големите работодатели в общността, с около 1200 души в цялата здравна система на CCMH.

Настройка Стандарти за грижа за пациентите

С развитието на здравеопазването CCMH се учи как да адаптира своите процеси и способности, за да ангажира и информира по-добре пациентите, според Фицджералд.„Поставяме нашите пациенти и жители в центъра на всичко, което правим, като се вслушваме в техните притеснения, разбираме техните нужди, уважаваме избора им и ги държим информирани.“

Популярна тема