Градове в Мейн Представяне на изкуства, развлечения, дейности на открито

Съдържание:

Градове в Мейн Представяне на изкуства, развлечения, дейности на открито
Градове в Мейн Представяне на изкуства, развлечения, дейности на открито
Anonim

Атракциите и отличителните дестинации в големите населени центрове на Мейн допринасят за високото качество на живот в щата.

Образ
Образ

Смесица от нови разработки и съществуващи удобства допринасят за високото качество на живот в Мейн, което улеснява разбирането защо щатът продължава да привлича млади професионалисти, семейства и пенсионери.

Бангор преживява еволюция

След две десетилетия на ремонти и усилия за съживяване крайбрежието на Бангор се превърна в първокласно място за отдих и развлечение. Районът, преди това пълен със занемарени складове, сега включва пътеки, открити пространства, концерти и събития.

Darling’s Waterfront Pavilion, открит амфитеатър на брега на река Пенобскот, е домакин на концерти на известни изпълнители през летните месеци. Крайбрежието на Бангор също е дом на Американския фолклорен фестивал, ежегодно събитие, което се провежда в края на август. Привличайки повече от 80 000 посетители всяка година, тридневният фестивал включва музиканти и танцьори от цял свят, изкуства и занаяти и продавачи на храна.

В близкия Bass Park Центърът за кръстосано застраховане на стойност 65 милиона долара отвори врати през 2013 г. и замени Bangor Auditorium и Civic Center. Мястото включва арена с 8 000 места, която е била домакин на топ изпълнители, включително Джеймс Тейлър, Бил Козби и Джон Фогърти, а неговият конгресен център може да побере до 2 000 гости и 260 изложбени щанда.

„Ние се превърнахме в дестинация за забавление за разлика от много други“, казва Джейсън Бърд, служител по обществено и икономическо развитие на град Бангор. „Качеството на изкуството и развлеченията отличава Бангор от другите градове в Мейн и в цялата страна.“

С мисията да свързва млади професионалисти в района и новодошлите, FUSION:Bangor също допринася за променящия се пейзаж на града. Мрежовата група, програма на Търговската камара на регион Бангор, представи Fusion Sports през 2013 г., която се състои от лига по кикбол през есента и лига по доджбол през пролетта. Според председателя на FUSION:Bangor Jaclyn Fish повече от 300 души са участвали всеки сезон.

„Беше много забавно“, казва Фиш, който също работи като служител по администриране на AVP/потребителско банкиране в Bangor Savings Bank. „Това е начин за свързване на жители от всички възрасти и не е типично събитие след работно време.“

С развитието си Бангор също се превърна в желана дестинация за пенсиониране. Градът влезе в списъка на Forbes с 25-те най-добри места за пенсиониране през 2013 г. поради фактори като ниска престъпност и разумни разходи за живот.

„Има причина, поради която Бангор продължава да бъде посочван като страхотно място за пенсиониране“, казва Бърд. „Пенсионерите имат достъп до страхотни здравни грижи и се радват на страхотно качество на живот.“

Култура и отдих в щата

В допълнение към Бангор, общности в цял Мейн пускат ревитализирани атракции и продължават да предлагат отличителни дестинации.

През 2014 г. Портланд влезе в списъка на списание Time с девет града, които „се справят правилно“и не е трудно да се разбере защо. Градът включва разрастващ се център на изкуствата, който включва популярни атракции като Portland Museum of Art и Merrill Auditorium, както и нови кооперации в стил таванско помещение. В допълнение, складовият район на Старото пристанище на Портланд наскоро беше ревитализиран, за да предлага магазини, ресторанти и дестинации за нощен живот. Наблизо Южен Портланд е известен със своите плажове и фарове, както и с водни дейности като риболов и разходка с лодка.

Разположен в центъра на щата, регионът Аугуста-Уотървил е дом на държавния музей на Мейн, Музея на изкуствата Колби и операта Уотървил, където 4 щ.д. Наскоро беше завършен ремонт за 5 милиона. Районът също така претендира за значителна част от 40-километровата мрежа Kennebec Messalonskee Trails за 4 милиона долара, включително Colby College Campus Trails и Waterville Connector Trail.

Lewiston и Auburn, известни като „градовете близнаци“, съставляват втората по големина общност в Мейн. Районът е домакин на фестивала на балоните Great Falls – един от най-големите фестивали на балоните в Нова Англия – както и на Dempsey Challenge, набиране на средства за The Patrick Dempsey Center for Cancer Hope & Healing, разположен в родния град на знаменитостта Люистън.

Крайбрежният град Рокланд има стотици заливи и пристанища, което го прави идеален за ветроходство и разходка с лодка. Рокланд разполага също с Музея на фара в Мейн и Музея на изкуствата Фарнсуърт, който показва произведения, създадени от много от най-популярните американски художници.

Намерете най-добрите места за воден отдих в Мейн.

Популярна тема