Публични & Частни училища в Глазгоу, Кентъки

Съдържание:

Публични & Частни училища в Глазгоу, Кентъки
Публични & Частни училища в Глазгоу, Кентъки
Anonim

Училищата в окръг Барън, програмите дават на учениците това, от което се нуждаят, за да успеят

Средно училище в Глазгоу, Кентъки
Средно училище в Глазгоу, Кентъки

Училищата в окръг Барън постоянно се нареждат сред най-добрите в щата и предлагат иновативни нови програми, които позволяват на учениците да разгърнат пълния си потенциал.

Училищен район на окръг Барън

Системата включва седем основни училища, едно средно училище (за седми и осми клас), преходна академия за девети клас и едно средно училище (10-12 клас). Училищният район на окръг Барън също въведе програмата Phoenix като алтернативен начин на учене, с надеждата да предпази учениците в риск от отпадане. Учениците учат в по-малки групи и се чувстват комфортно в по-малката обстановка, което води до по-високи постижения.

Освен това началното училище North Jackson в района влезе в петата си година от програмата The Leader in Me в началото на 2013-14. Програмата е базирана на книгата със същото заглавие от известния автор Стивън Кови, който е написал 7-те навика на високоефективните хора. Това дава възможност на учителите и администраторите да започнат да търсят възможности за лидерство в няколко качества за ученици на толкова млада възраст.

Независими училища в Глазгоу

Glasgow Independent Schools се състои от Glasgow High School, Glasgow Middle School, Highland Elementary, CELTIC Academy и South Green Elementary. Glasgow High наскоро претърпя големи допълнения и реновации, които разполагат с 125 000 квадратни фута пространство, което отговаря на сертификата LEED. Също така, South Green Elementary участва в програмата The Leader in Me. Окръгът е известен с академичните си постижения и принадлежи към Kentucky High Performing Districts Alliance, организация, съставена от 10-те най-добри училищни окръга в щата (въз основа на резултатите от CATS).

Независима училищна система Caverna

Независимата училищна система Caverna се състои от три училища: начално училище Caverna, средно училище Caverna и гимназия Caverna. Училищният район има около 5800 ученици.

Християнска академия в Глазгоу

Glasgow Christian Academy обслужва семейства от Barren и седем околни окръга. Основан е през 1990 г. и предлага класове от D2 до 12 с приблизително 160 общо студенти. Общото съотношение студенти към персонал е 10 към 1, с 33 преподаватели и служители.

WKU-Глазгоу

С приблизително 2700 студенти и повече от 100 преподаватели и служители на пълен и непълен работен ден, кампусът на университета Западен Кентъки-Глазгоу отбеляза своята 26-та годишнина през 2014 г. Местоположението предлага разнообразни програми за дипломи и сертификати за жителите на целия окръг Барън и околностите.

Общност и технически колеж в Южен централен Кентъки

Southcentral Kentucky Community and Technical College отпразнува своята 75th годишнина през 2014 г. и има два кампуса в Глазгоу, в допълнение към четири други навсякъде държавата. Кампусът в Глазгоу предлага програми за медицински сестри, а технологичният кампус в Глазгоу има програми за студенти, които искат да учат индустриална поддръжка и компютърни и информационни технологии.

Популярна тема