Исторически музеи близо до Смитфийлд, Северна Каролина

Съдържание:

Исторически музеи близо до Смитфийлд, Северна Каролина
Исторически музеи близо до Смитфийлд, Северна Каролина
Anonim

В музеите и историческите обекти в района на Смитфийлд, Северна Каролина, любителите на историята ще намерят много записи, документи, артефакти и проблясъци от ежедневния живот от 1746 г., когато е основан окръгът, до най-новата история.

Музеят на местната история Бенсън
Музеят на местната история Бенсън

Музеите и историческите обекти в окръг Джонстън и Смитфийлд, Северна Каролина помагат да се разкажат историите за миналото на района, включително неговите земеделски корени, връзки с известни филмови звезди и ранни заселници. Ето един поглед към културните забележителности, които празнуват историята на окръг Джонстън.

The Heritage Center

В Центъра за наследство в Смитфийлд, седалището на окръга, покровителите имат достъп до широк набор от исторически правителствени документи и книги, написани за местната история и култура. Експонатите се простират от колониалните времена до най-новата история.

Музеят на Ава Гарднър

Най-известната родом от окръг Джонстън, актрисата Ава Гарднър, е увековечена в колекцията на Том и Лорейн Банкс в музея на Ава Гарднър в Смитфийлд. Том познаваше Ава лично. След смъртта му през 1989 г. Лорейн дарява тяхната обширна колекция на град Смитфийлд, където роднините на Ава все още живеят.

Музей на местната история Бенсън

Сравнително новодошъл на музейната сцена, Местният исторически музей Бенсън отвори врати през 2010 г. с експонати, които интерпретират историята и културата на общността Бенсън, основана през 1887 г.

Музей на живота на тютюневата ферма

Тютюнът играе важна роля в ранните години на заселване на графство Джонстън. Международно признатият и акредитиран Tobacco Farm Life Museum се стреми да запази историята и културното наследство на фермерския живот и семействата, които са се гордели с миналото си и са имали силен доброволчески дух.

Още исторически места

The Atkinson Milling Company в Селма мели смляно на камък царевично брашно от 1757 г. Историческата къща на Хейстингс е една от двете най-стари къщи в Смитфийлд. Маркери за пътеки от Гражданската война могат да бъдат намерени в целия окръг Джонстън.

Открийте още атракции в Smithfield, NC.

Популярна тема