Глазгоу, KY Опции за здравеопазване

Съдържание:

Глазгоу, KY Опции за здравеопазване
Глазгоу, KY Опции за здравеопазване
Anonim

Жителите имат страхотни възможности за здравеопазване за всички фази от живота

Регионален раков център Barren River в Глазгоу, Кентъки
Регионален раков център Barren River в Глазгоу, Кентъки

Здравните заведения в Глазгоу и окръг Барън гарантират, че жителите имат всички възможности, от които се нуждаят, за да живеят по-здравословен живот.

Медицински грижи в общността

Community Medical Care е местна благотворителна организация, която помага на възрастните хора с ниски доходи в окръг Барън с лекарства с рецепта, очила с рецепта и слухови апарати. CMC също така подпомага работещи възрастни с ниски доходи, неосигурени, като предоставя първични здравни грижи чрез програма за пребиваване в T. J. Samson Community Hospital, както и лекарства с рецепта, спешна стоматологична, оптометрична и болнична помощ и консултация със специалист. United Way of Southern Kentucky е силен поддръжник на CMC и благотворителната организация е подкрепена и от жители на окръг Барън, местно правителство, граждански групи и клубове.

T. J. Samson Community Hospital

Откриването на T. J. He alth Pavilion през 2013 г. даде на T. J. Обществената болница Samson е изцяло ново измерение, преносно и буквално. Съоръжението е добавило 126 000 квадратни фута пространство за 30 лекарски кабинета, както и за диагностика, превантивно лечение и образователни услуги. Той също така е добавил 65 работни места в региона, както и приблизително 55 непреки работни места.

T. J. Samson Community Hospital е заведение за спешна медицинска помощ със 196 легла, което е основано през 1929 г. Специалностите на болницата включват онкология, семейна медицина, педиатрия и ортопедия; освен това има център за сърдечни грижи, център за нарушения на съня и услуги за жени и деца.

Glasgow State Nursing Facility

Повече от 35 години окръг Барън е дом на щатското заведение за медицински сестри в Глазгоу. Основан през 1977 г., това е заведение за дългосрочни грижи със 100 легла за хора с психични заболявания или интелектуални увреждания. Някои услуги включват лабораторни изследвания, перални услуги, ежедневни посещения при лекар и сестрински грижи. Основните източници на прием за GSNF са други държавни психиатрични болници и болницата на университета в Луисвил.

Центрове за подпомаган живот

Възрастните възрастни, които търсят жилища за подпомагане на живот, имат опции в Глазгоу. Highland Ridge предлага разнообразие от размери на апартаменти и цени за независими възрастни хора. Всеки частен апартамент е обзаведен със собствени мебели и лични сувенири на обитателя, а удобствата и услугите включват програми за отдих, хранене в ресторантски стил и транспортна помощ. Hometown Manor е друго съоръжение за подпомагане на живеенето с разнообразие от стаи, удобства и услуги. Жителите плащат фиксирана такса въз основа на размера на стаята, а не на количеството необходими грижи, и се наслаждават на три домашно приготвени ястия на ден, ежедневни дейности и редовно пране и почистване.

Популярна тема