Подходящи за семейства атракции близо до Смитфийлд, Северна Каролина

Съдържание:

Подходящи за семейства атракции близо до Смитфийлд, Северна Каролина
Подходящи за семейства атракции близо до Смитфийлд, Северна Каролина
Anonim

В Смитфийлд, Северна Каролина има много дейности, подходящи за семейства, включително възможности на закрито и на открито.

Център за отдих и водни спортове Smithfield (SRAC)
Център за отдих и водни спортове Smithfield (SRAC)

Семействата се радват на изобилие от забавни неща за правене в окръг Джонстън. Ето един поглед към някои от най-добрите семейни атракции, намиращи се тук.

Семеен отдих

Семействата са активни през цялата година в Центъра за отдих и водни спортове Smithfield (SRAC) и YMCA на окръг Джонстън. Между двете ще намерите плуване на закрито и фитнес и уелнес програми. YMCA е специализирана в младежки спортни лиги и семейни събития. SRAC може да се похвали с парк за пръскане и близост до пътеката на Buffalo Creek Greenway, дълга три мили. И двете са базирани на членство, с достъпни такси.

Семеен пикник, риба, кану, каяк и пешеходна разходка по цялата живописна река Neuse, която пресича 50-километрова ивица през окръг Джонстън.

Театър

Построен през 1935 г. от Рудолф Хауъл, значително преустроен през 1986 г. и озвучителната му система актуализирана през 1999 г., театърът Хауъл създава страхотна семейна вечер. Филмите са подходящи за семейства (вижте страницата им с оценки), с билети за $4 вечер и през уикендите и билети за матине от $2,50 от понеделник до петък преди 18:00 часа. Benson Little Theatre е известен със своите обществени представления няколко пъти през годината в W. J. Barefoot Auditorium, първоначално построен като аудитория на Benson High School през 1916 г.

Фестивали и сезонни тържества

Окръг Джонстън обича да празнува сезоните с фестивали и специални събития. През есента семейства посещават фестивала на тиквата Wilson’s Mills, Есенния ден на наследството в Кенли и Хауел Уудсток. Царевичните лабиринти и тиквените места са популярно място за разходка през меките есенни нощи. Ежегодното запалване на осветлението на коледната елха в центъра на Смитфийлд създава празнично настроение на родителите и децата.

Вижте още забавни неща за правене в Смитфийлд, Северна Каролина.

Популярна тема