Отдих на открито в Prattville, AL

Съдържание:

Отдих на открито в Prattville, AL
Отдих на открито в Prattville, AL
Anonim

Окръг Аутауга дава причина на жителите да се насладят на страхотната природа

Образ
Образ

Поради мекия климат на района и естествената красота, жителите на Prattville имат много възможности за лов, риболов, къмпинг, разходка с лодка, голф или просто да се насладят на гледки – цял ден или само за час.

Риболов и Лов

Търсите къде да използвате това оборудване, закупено от Prattville’s Bass Pro Shops Outdoor World? Ще откриете десетки реки, потоци, езера и езера, всичко това на кратко разстояние с кола. Река Алабама, основен воден път, се намира точно на юг.

Едно от най-популярните места за игра е Cooters Pond Park, разположен точно на реката. Разполага с две рампи и докове за лодки, алея по реката, баскетболно игрище, парк за кучета и открити зелени площи.

Ловният резерват Bear Creek Quail Hunting Preserve предлага на спортистите възможността да ловуват трофейни белоопашки, пъдпъдъци, гълъби и диви пуйки. Индивидуални ловци и групи са добре дошли.

Един от най-отличителните паркове в региона е Wilderness Park, който включва гигантски ориенталски бамбук, който се простира по кратка пешеходна пътека и се издига на повече от 60 фута във въздуха. Паркът, създаден през 1982 г., е първият по рода си открит в рамките на град в САЩ

Кану-каяк

Вземете гребло и се потопете или гребете по дългата 13 мили пътека за кану Autauga Creek. Пътеката пренася кануерите през сенчести зони, пълни с дървета, растения и диви животни. Най-популярният маршрут е пътуване от 4 мили, което започва от язовира и завършва в Canoe Trail Park. Няколко извора се вливат в рекичката, а последните 2 мили текат от Canoe Trail Park до река Алабама. Все пак внимавайте: няма достъп по пътя, така че ако се насочите към реката, бъдете готови да гребете обратно нагоре по течението.

Градски паркове

Парковата система в Prattville се състои от близо 20 градски парка. Семейства с малки деца могат да се възползват от детските площадки в парковете Spring Hill, Kiwanis, North Highland, Easy Street и Pratt. Бейзболни, софтболни и футболни игрища могат да бъдат намерени в много от парковете, включително парковете Spinners, Bell, Upper Kingston, Mac Gray и Newton. За да видите пълен списък на парковете, посетете град Prattville онлайн на www.prattvilleal.gov.

Голф

Голфът се превърна в основна атракция в Пратвил, благодарение на голф пътеката Робърт Трент Джоунс, която е колекция от голф игрища от шампионски калибър, разпределени в Алабама.

Едно от най-популярните места е Capitol Hill в Prattville, което е домакин на Yokohama Tire LPGA Classic и съдържа три отделни игрища с 18 дупки: Judge, Legislator и Senator. Игрището Judge беше обявено за едно от 50-те най-добри игрища в Америка от проучването на Zagat за най-добрите голф игрища в Америка, докато Golf Magazine го определи като един от 10-те места, достойни за домакинство на US Open.

Prattville Country Club предлага игрище с 18 дупки с регулирана дължина, с 6413 ярда за голф с пара 71 и терен, който предизвиква голфърите с хълмове и равнинни зони. Удобствата включват басейн с олимпийски размери с пързалки, кабина, съблекални и голф и професионален магазин. Клубът, създаден през 1965 г., разполага и с ресторант, предлагащ ръчно нарязани пържоли, прясна риба, изискани вина и банкетна зона.

Открийте още забавни дейности в Prattville, AL.

Популярна тема