Неща за правене в Сейнт Луис, Мисури

Съдържание:

Неща за правене в Сейнт Луис, Мисури
Неща за правене в Сейнт Луис, Мисури
Anonim

Св. Луис е пълен с атракции на закрито и на открито, заедно с ресторанти и места, които предлагат на жителите много занимания.

Образ
Образ

Св. Жителите на Луис, Мисури, винаги имат какво да правят, като посещение на страхотни паркове и атракции, които предлагат преживявания, които не се срещат никъде другаде, аплодиране на три професионални спортни отбора и опитване на автентична кухня от цял свят.

Най-добрите атракции в Сейнт Луис

Няколко от най-популярните атракции на града са във Форест Парк, атракция като мястото на Световния панаир през 1904 г. и сега дом на храма Св. Louis Zoo, St. Louis Art Museum, Историческият музей на Мисури – всички предлагат безплатен вход, The Muny. За да научите повече за тези и други атракции, Forest Park дори има свой собствен гид за посетители.

Всяко посещение в Сейнт Луис също заслужава посещение на The Gateway Arch.

Друга дестинация в Сейнт Луис, различна от никоя друга, е Градският музей точно на запад от центъра на Арката. Музеят заслепява гостите със своята четириетажна открита площадка MonstroCity, която допълва четири вътрешни етажа с еклектични преживявания, изградени от стари и нови материали – всички концептуализирани от международно признатия художник Боб Касили и екип от 20 занаятчии.

Спорт и нощен живот в Сейнт Луис

Една забавна вечер в Сейнт Луис може да включва аплодисменти за бейзболния отбор на Мейджър лийг Сейнт Луис Кардиналс, отбора на Националната хокейна лига Сейнт Луис Блус или франчайза на Националната футболна лига Сейнт Луис Рамс.

Покровителите на изящното музикално изкуство се тълпят на изпълненията на Симфоничния оркестър на Сейнт Луис, втората най-стара симфония в страната, докато феновете на по-модерната музика трябва да разгледат календара за по-известни артисти във Fox Theatre или Peabody Opera House. За по-перспективните (или сравнително неясни) изпълнители се насочете към по-интимни заведения като Atomic Cowboy, Old Rock House или Broadway Oyster Bar за блус.

За филмови вечери с ретро привкус, разгледайте Moolah Theatre или The High Pointe за достъпни билети и нетипични кино изживявания. Например в Moolah, който се намира в реставриран бивш храм Shriners, гостите могат да се отпуснат на кожени дивани и любими седалки за филм или да се спуснат надолу за боулинг.

Задължително опитайте храна и напитки в Сейнт Луис

Всеки, който говори за храна в Сейнт Луис, настоява непосветените да опитат замразения крем Ted Drewes Frozen Custard, който можете да опитате с филм в гореспоменатия High Pointe или да спрете на едно от двете места на бизнеса.

Друго изискване за хранене в Сейнт Луис е италианската храна. Все пак тук са измислени печените равиоли. Най-добрият ви залог за многобройни възможности за избор би бил посещението на квартал The Hill, където десетки италиански заведения за хранене са готови за гости, жадуващи за автентична италианска храна. Списание St. Louis публикува удобно ръководство за навигация в най-добрите италиански ресторанти на The Hill.

Междувременно хората, които изследват центъра на града, могат да се насладят на вкусна паста и много повече в центъра на Charlie Gitto's Downtown или да се насладят на издигнат пъб с повече от 200 налични бири – 55 от тях наливни – вижте The Bridge Tap House and Wine Bar.

Популярна тема