Спорт и отдих в Тайлър, Тексас

Съдържание:

Спорт и отдих в Тайлър, Тексас
Спорт и отдих в Тайлър, Тексас
Anonim

Дейностите на открито са лесни за намиране в Тайлър.

Тайлър, Тексас
Тайлър, Тексас

Тайлър е енергичен град с много атракции и места за отдих на открито, които могат да държат жителите и посетителите заети и във форма през цялата година.

Колежански спорт

Феновете на Tyler Junior College Apaches могат да видят асортимент от игри и мачове, като мъжките отбори участват в бейзбол, баскетбол, футбол, голф, футбол и тенис, а женските отбори се състезават в баскетбол, голф, футбол, софтбол, тенис и волейбол.

Голф

Петте игрища, разположени в границите на град Тайлър, държат голфърите на равновесие. Три от игрищата са частни: Cascades Golf Club, пар-71, обхващащ 7 142 ярда; Hollytree Country Club, пар-72 с размери 6 805 ярда; и Willow Brook Country Club, пар-71, простиращ се на 6 500 ярда. Двете обществени съоръжения са голф клуб Arrowhead (пар-72, 7 200 ярда) и голф игрище Пайн Спрингс (пар-72, 6 800 ярда).

Бейзбол

Тайлър е домакин на няколко големи бейзболни турнира като Texas Elite Baseball Tournament, Texas Little League Tournament и NJCAA Junior College World Series.

Градски паркове

Tyler Parks and Recreation контролира 27 парка, а някои от най-посещаваните са Bergfeld, Faulkner, Fun Forest, Lindsey, Noble E. Young, Rose Rudman и Woldert. Lindsey Park предлага диск голф и футболно игрище; Фокнър има езерце за риболов; Noble E. Young разполага със скейт рампа; Бергфелд има амфитеатър и площадка за пръскане; Fun Forest и Woldert имат плувни басейни; и Rose Rudman има пешеходна/велосипедна пътека.

Tyler State Park

Разпростиращ се на 1000 акра северно от града, Tyler State Park включва езеро от 64 акра с бетонна рампа за излитане на лодка, пътека за планинско колоездене с дължина 13 мили, амфитеатър, първокласни къмпинги и ресторант зала с пълна кухня. В парка има множество пешеходни и колоездачни пътеки с различна степен на трудност.

Tyler Paddle

Разположен в Lake Tyler Petroleum Club, Tyler Paddle е съоръжение за наемане на падълборд, което работи през топлите месеци. Paddleboards се наемат за $30 на час и се предоставят безплатни уроци, ако е необходимо. Tyler Paddle също организира партита, като купонджиите могат да използват съоръженията на Petroleum Club.

iJump Tyler

За забавление на закрито, отидете до iJump Tyler и се насладете на скачане на батут и игра на баскетбол SlamBall. Също така на място има дунапренови ями за младежи, игрища за батут за доджбол и три халф-пайп батута за забавни трикове. Концесионни щандове и салон за родители с безплатен WiFi също са в помещенията.

Популярна тема