Неща за правене в Портланд, Мейн

Съдържание:

Неща за правене в Портланд, Мейн
Неща за правене в Портланд, Мейн
Anonim

От фантастични ресторанти до фестивали, Портланд има собствено настроение.

Портланд, Мейн
Портланд, Мейн

Портланд, Мейн, е невероятен град, предлагащ разнообразие от преживявания и дейности. От фантастични ресторанти до фестивали, Портланд има собствено настроение. Портланд също предлага образователни възможности за деца и семейства, от национално признатия Детски музей и театър на Мейн до дивото преживяване на Odyssey Whale Watch. Град Портланд има нещо, което ще забавлява почти всеки. Ето някои от най-добрите неща за правене в Портланд:

Street and Co

Портланд е известен със своите фантастични морски дарове и няма по-добро място да се потопите направо от известния Street and Co. Ако търсите пълното изживяване в Портланд, това е ресторантът за вас. Въпреки че репутацията му предшества това, Street and Co. не е типичен туристически капан. Той е изключително популярен в общността си и е основна част от Портланд от десетилетия. От миди до омар diavolo, Street and Co. има меню, което ще учуди всеки любител на морски дарове. Изключителното меню, съчетано с отлично обслужване и автентична портландска атмосфера, правят Street and Co. най-добрият ресторант в Портланд.

Одисей Whale Watch

Odyssey Whale Watching е незабравимо образователно преживяване за цялото семейство. Това е една от най-уникалните дейности на открито, които Портланд може да предложи и винаги е страхотно забавление за приятели и семейство. Излезте с круиз от залива Каско до 20 мили до местата за хранене на китове и станете свидетел на някои величествени морски създания. Забележителностите не се ограничават до типичните гърбати, но също така включват перки, норки, северноатлантически бели делфини, гигантски акули, океански слънчеви риби и морски костенурки. Това е изживяване в Портланд, което никога няма да забравите.

Old Port Festival

Фестивалът на старото пристанище започва лятото през юни. Празнуван в центъра на Портланд, фестивалът се съсредоточава върху местния бизнес и изкуството, като същевременно осигурява местна музика и забавни дейности за децата. Това е чудесен начин наистина да изживеете единствената по рода си общност на Портланд. Уикендът започва с разходка по историческите кейове и кейове на Портланд, където гостите са добре дошли в местните фирми, докато се запознават с историята на града. Дейностите включват шест сцени с музика на живо, езда на пони за деца, стена за скално катерене и известния парад Shoe String Theatre.

Wadsworth-Longfellow House

Повече от 100 години къщата Уодсуърт-Лонгфелоу е първата къща музей в Мейн. Къщата някога е била дом на четири поколения от семействата Уодсуърт и Лонгфелоу, които са направили значителен политически, литературен и културен принос за Мейн и САЩ. Първоначално построена през 1785 г. от генерал Пелег Уодсуърт, къщата е предадена на Историческото общество на Мейн през 1902 г. след Смъртта на Ан Лонгфелоу Пиърс през 1901 г. Консервирана от Историческото дружество на Мейн, всеки артефакт в къщата първоначално е бил собственост на семейството, а обзавеждането показва историческото развитие на семейството, както и на американското общество през 18-ти и 19-ти век.

Детски музей и театър на Мейн

Детският музей и театър на Мейн е един от най-добрите детски музеи в нацията. Обслужва деца на възраст 0-10 години и предлага образователно и културно обогатяване. Творческата му комбинация от интерактивни експонати се фокусира както върху научното образование, така и върху образованието по изкуства. За семейство, което посещава Портланд или мисли за преместване, това е най-добрата семейна атракция.

Популярна тема