Gillette-Campbell County, WY училища предлагат повече възможности за избор, програми

Съдържание:

Gillette-Campbell County, WY училища предлагат повече възможности за избор, програми
Gillette-Campbell County, WY училища предлагат повече възможности за избор, програми
Anonim

Училищата в окръг Gillette-Campbell подготвят учениците да навлязат в работната сила.

Образ
Образ

Държавни училища

Като третият по големина училищен район в Уайоминг, Campbell County School District No. 1 продължава да расте както по отношение на броя на учениците, които обслужва, така и по отношение на качеството на образованието и програмите, които предлага. Окръгът обслужва приблизително 8 750 ученици в 23 училища, включително новото начално училище Stocktrail, открито през август 2016 г., което предлага испаноговоряща програма за двуезично потапяне. Учениците получават достъп до новото училище чрез система от лотария. CCSD също участва в Project Lead the Way, национална програма, насочена към насърчаване на студентите да преследват кариера в областта на науката, технологиите и инженерството.

През есента на 2017 г. учениците ще започнат да посещават най-новото училище в общността Thunder Basin High School, което е второто средно училище в училищната система.

Центърът за детско развитие на окръг Кембъл предлага услуги за ранна интервенция за деца в предучилищна възраст с увреждания в развитието и изоставане.

Готини компании в Gillette, WY

Частни училища и програми

Campbell County предлага на семействата избор от няколко частни и енорийски училища, както и възможности за предучилищна и следучилищна подготовка. Католическото училище „Св. Йоан Павел II“предоставя обучение, основано на вярата, за ученици от предшественици до шести клас, докато християнското училище Heritage записва ученици от предучилищни до 12-ти клас. Обучението започва рано в окръг Кембъл, а християнската предучилищна академия предоставя творческа и възпитателна среда за младежите, за да развият своите социални и академични умения.

Други образователни програми

Родителите, които търсят безопасно място за децата си след училище, могат да го намерят в Boys & Girls Club на Campbell County. Организацията предлага на членовете обучение, наставничество и организиран спорт. Системата на публичните библиотеки на окръг Кембъл предлага часове за приказки за малки деца, клубове за книги за деца в училищна възраст и компютърни класове за възрастни.

Вижте какво е да живееш в Gillette

Висше образование

Част от Northern Wyoming Community College District, Gillette College предлага повече от дузина двегодишни степени и сертификати в програми, вариращи от биология и медицински сестри до история и технология на машинните инструменти. Технологичният образователен център на стойност 39,9 милиона долара в Gillette College обучава студенти в области като заваръчни технологии, минни технологии и индустриална безопасност. Техническият център предлага и персонализирано обучение на служители за компании. В допълнение Gillette College наскоро отвори Pronghorn Center, място с площ от 52 000 квадратни фута, което е домакин на спортни събития и включва пространства за академични програми.

Североизточният регионален център на Университета на Уайоминг в Gillette предоставя академична подкрепа и консултации за студенти, записани в програмата за дистанционно обучение на университета.

Популярна тема