Центърът на Кинстън, Северна Каролина се разраства като регионална дестинация

Съдържание:

Центърът на Кинстън, Северна Каролина се разраства като регионална дестинация
Центърът на Кинстън, Северна Каролина се разраства като регионална дестинация
Anonim
Кинстън, Северна Каролина
Кинстън, Северна Каролина

Веднъж спокоен район, който привличаше предимно местните жители, занимаващи се с ежедневния си бизнес, центъра на Кинстън е в разгара на културен ренесанс. През последните няколко години бившият текстилен град се превърна в регионална гореща точка, известна със своята награждавана храна и крафт бира, оживена музика и процъфтяваща арт сцена.

„Центърът на Кинстън се превърна в истинска дестинация“, казва Стивън Хил, който основава Mother Earth Brewing, екологична пивоварна в сърцето на центъра на Кинстън, със своя зет през 2008 г.„Имаме прекрасни ресторанти, прекрасна бира, прекрасен нощен живот. Бих го нарекъл прераждане.”

Вкус на бъдещето

Голяма част от възобновената атмосфера се дължи на очарованието на малкия град на Кинстън и приятелската бизнес среда, която привлече поток от млади, креативни духове. Главният готвач Вивиан Хауърд, полуфиналистка от наградата "Джеймс Биърд", се върна към корените си през 2005 г., когато тя и съпругът й се преместиха от Ню Йорк в Кинстън, където тя израсна.

Година по-късно те стартираха Chef & the Farmer, луксозен ресторант от фермата до вилицата, който сервира модерна южняшка кухня, приготвена от местни продукти.

Точно зад ъгъла на Herritage St., наскоро отвореният салон The Red Room и музикално място гъмжи през уикендите с добра храна и музика на живо. The Boiler Room, гурме бар за бургери и стриди ще отвори врати през август, а вдъхновеният от Азия Ginger 108 отвори врати през април.

Свежо лице в миналото

Обновената енергия на центъра на Кинстън се разпространява отвъд разрастващия се нощен живот. Любителите на историята ще обичат да се разходят по Museum Row, група от исторически обекти и експонати в центъра на града, много от които наскоро бяха реновирани. Докоснете корпуса на CSS Neuse II, реплика на канонерска лодка от епохата на Гражданската война, или прекарайте следобеда, възхищавайки се на артефактите, изложени в Центъра за тълкуване на CSS Neuse.

Pride of Kinston, местна организация с нестопанска цел, работи усилено, за да съживи центъра на града, като насърчава икономическото развитие и естетическите подобрения с поглед към запазването на историческото наследство. Групата е домакин на поредица от семейни дейности през цялата година, включително коледен парад и популярния Sand in the Streets, лятна концертна поредица, в която регионални и национални изпълнители свирят на новопостроената естрада на брега на река Neuse.

„Това помага да се съберат хората в центъра“, казва архитектът Майкъл Дън. „И докато са тук, започват да оглеждат магазините и ресторантите. Хората са наистина развълнувани да правят нещата отново в центъра.“

Художниците също се вълнуват от центъра на Кинстън. Архитектурната фирма на Дън, Дън и Далтън, наскоро реновира свободното пространство под офисите си в центъра, за да създаде пространство за артисти и работеща галерия.

Само на няколко пресечки оттук, Стивън Хил от Mother Earth Brewing е преустроил редица къщи за планирано занаятчийско селище, където грънчари, духачи на стъкло и други художници могат да създават и показват стоките си в собствените си домове.

За Хил това е още една стъпка в прераждането на родния му град.

„Кинстън вече е място, където наистина можете да живеете, работите и играете“, казва той.

Вижте още културни атракции в Кинстън, Северна Каролина.

Популярна тема