Най-добрите ресторанти за барбекю в близост до Смитфийлд, Северна Каролина

Съдържание:

Най-добрите ресторанти за барбекю в близост до Смитфийлд, Северна Каролина
Най-добрите ресторанти за барбекю в близост до Смитфийлд, Северна Каролина
Anonim

Феновете на страхотното барбекю имат късмет. Някои от най-добрите места за барбекю в Северна Каролина могат да бъдат намерени в ресторантите в района на Смитфийлд, Северна Каролина.

Смитфийлд
Смитфийлд

Феновете на страхотното барбекю имат късмет. Някои от най-добрите барбекюта в Северна Каролина могат да бъдат намерени в ресторантите на окръг Джонстън. Събрахме най-добрите ресторанти за барбекю в най-големите градове на окръг Джонстън. Давай, опитай ги.

Клейтън, NC

Charlie’s BBQ & Grille предлага разнообразие от любими барбекюта, опушени с хикори. Изберете от ръчно изтеглено свинско месо, телешки гърди Angus или пушено половин пиле, намазано със специалния сос на Charlie, който включва всичките три отличителни регионални стила на Северна Каролина на барбекю, оцет и черен пипер, домати и меласа. Пържен сом, бургери и вкусни домашно приготвени гарнитури също има в менюто.

Специализиран в пилешко и свинско на барбекю, пържено пиле и морски дарове, McCall’s Bar-B-Que & Seafood предлага много старомодни домашни специалитети. Хапнете свинско, говеждо или пилешко месо, приготвено на барбекю, пикантна яхния от Брънзуик или комбинация от морски дарове. Не забравяйте да запазите място за един от техните вкусни домашно приготвени десерти.

Smithfield

Holt Lake Bar-B-Que and Seafood е мястото, където да се насладите на апетитни ястия в семеен стил. Поръчайте ястие в семеен стил с барбекю и пържено пиле заедно с всички фиксини или добавете любимите си морски дарове на една ниска цена, която можете да изядете.

След 40 години в бизнеса, Smithfield Chicken ‘N Bar-B-Q знае ключа към вкусното барбекю в стил Източна Северна Каролина и хрупкаво пържено пиле, домашните специалитети. Този ресторант, който също има местоположения в Клейтън и Гарнър, има богато вътрешно меню, меню за вкъщи и обслужване с кола. Предлагат се парти пакети за специални събития и поводи.

Избрано за едно от най-добрите барбекюта в Югоизтока, вкусът на награденото барбекю на White Swan Bar-B-Q & Chicken идва от неговата 50-годишна тайна рецепта. Тяхното барбекю в стил Източна Северна Каролина се опушва бавно в покрита готварска печка, след което се сервира със специалния им оцет и сос от подправки. Отбийте се в удобни места на White Swan Bar-B-Q Express в Benson, Wilson’s Mills и McGee’s Crossroads.

Кръстопът на McGee

Stephenson’s Bar-B-Q е легендарен по тези места със своето пушено барбекю. Разположено в Уилоу Спринг, Северна Каролина и отворено от 1958 г., бавно приготвеното, ръчно нарязано барбекю на Stephenson е толкова добро, че си спечели място в Историческата пътека за барбекю на North Carolina Barbecue Society. Хрупкаво пържено пиле, пъпки, яхния от Брънзуик и пресни зеленчуци са популярни домашни любимци.

Кенли

Ярко оцветени червено-жълти знаци и снимки на прасета на покрива привличат клиентите в Stormin’ Norman’s Barbecue, но именно ръчно нарязаното барбекю в стил Източна Северна Каролина ги кара да се връщат. Плочи за барбекю, пържено пиле, ребра, яхния Brunswick и пресни зеленчуци са само някои от страхотните елементи, които ще намерите в менюто. Не забравяйте да измиете всичко с голяма чаша от известния сладък чай на Мери Алис.

Вижте още страхотни ресторанти в района на Смитфийлд, Северна Каролина.

Популярна тема