Разгледайте музеите около Смитфийлд, Северна Каролина

Съдържание:

Разгледайте музеите около Смитфийлд, Северна Каролина
Разгледайте музеите около Смитфийлд, Северна Каролина
Anonim

Музеите и историческите места помагат на окръг Джонстън и Смитфийлд, Северна Каролина да запазят живото си минало, като същевременно привличат туристи от цял свят.

Музеят на живота във фермата за тютюн в Кенли, Северна Каролина
Музеят на живота във фермата за тютюн в Кенли, Северна Каролина

Въпреки че е много далновидно място, окръг Джонстън също цени своето минало, показвайки и почитайки толкова богати традиции и история, че посетители идват от цял свят, за да ги изпитат.

Мястото на битката при Бентънвил припомня ерата на гражданската война

Водещият удар, буквално, е битката при Бентънвил. От 19-21 март 1865 г. армията на Конфедерацията предприема това, което ще бъде последната й пълномащабна тактическа офанзива в най-голямата битка, водена в Северна Каролина. Докато конфедератите не успяха да спрат генерал Уилям Т. Шърман, усилията им през този тридневен период водят посетители на сайта всяка година за възстановки, събирания и други събития в чест на битката. Сайтът също така е част от North Carolina Historic Sites, програма от 27 обекта в щата, която подчертава различни аспекти от неговата история.

Музеят на живота във фермата за тютюн припомня селскостопанските корени на района

Много от тези войници станаха фермери и дори днес отглеждането на тютюн е синоним на Северна Каролина. Докато мнозина сега отглеждат други култури, културният гоблен, създаден от тютюна тук, се отбелязва в Музея на живота във фермата за тютюн в Кенли.

Музеят е комбинация от модерни съоръжения и реставрирана ферма от началото на 20-ти век. Галерия от 4 000 квадратни фута показва живота във фермата в източна Северна Каролина; останалата част от съоръжението е предоставена на постоянни и ротационни експонати за всичко - от южната медицина до социалния живот. Постоянните експонати включват Cultivating Minds, поглед върху образованието в селските райони на Северна Каролина; From Chores to Church, който изследва производството и употребата на текстил в тази част на щата; Обществени грижи, почит към селските лекари, които са изпълнявали много жизненоважни роли в малките общности; и Тютюневия склад, който изследва купуването и продажбата на тютюн и индустрията около златния лист, след като е напуснал фермата.

В имота чифликът включва пушилня, плевня за тютюн от дървени трупи, навес за мляко и други в колекция от сгради, дарени от няколко души в местната общност. Сградите им съдържат експонати, изобразяващи селския фермерски живот в Каролина по време на Голямата депресия.

Център за наследство на окръг Джонстън, Музей на местната история Бенсън Поддържайте местните знания живи

Всичко това и повече се преразглежда в Центъра за наследство на окръг Джонстън, който действа за запазване на всички аспекти от историята и културата на окръга.

Центърът е създаден през 1997 г. като отдел на окръжното правителство и се управлява от окръга и 18-членна комисия. Той отвори врати през 2000 г. в реновираната бивша First Citizens Bank в центъра на Смитфийлд и разполага с изложбено пространство, съхранение на артефакти и като централен елемент стаята на окръг Джонстън, разнообразна и изчерпателна колекция от местна история и генеалогия.

Запазването на всички местни неща също е мисията на музея за местна история Бенсън. Музеят, създаден през 1987 г., включва колекция от железопътни сувенири, антики и юргани, както и разнообразен и нарастващ набор от селскостопански и хардуерни артефакти. Колекцията от картини и вестници на музея, на новото му място в центъра на главната улица, описва живота и събитията на значими местни семейства.

Научете повече за културните събития в района на Смитфийлд.

Популярна тема