4-те най-добри ресторанта в Роли, Северна Каролина

Съдържание:

4-те най-добри ресторанта в Роли, Северна Каролина
4-те най-добри ресторанта в Роли, Северна Каролина
Anonim

Най-добрите места за хапване в Роли, Северна Каролина

Роли
Роли

Само преди няколко години заведенията за хранене в Роли бяха описани като „процъфтяващи от кулинари. Днес тази сцена става още по-силна с ресторантите на Raleigh, предлагащи ястия за всеки вкус и бюджет – от съвременни южняшки храни и бургери до автентична интернационална кухня и барбекю от Северна Каролина на базата на оцет, което привлича посетители от близо и далеч.

По-долу сме съставили списък с четири от най-добрите места за хранене в Роли, които включват гамата от висок клас и по-непринудени, но любими местни любими.

1) Saint Jacques

Посетителите, търсещи автентична френска кухня, идват в Saint Jacques дори от Ню Йорк и Вашингтон. Ресторантът, който е популярно място за посетители, отбелязващи специални поводи, е собственост на Lil Lacassagne, роден от Южна Франция, който е работил в някои от най-добрите ресторанти в света, и съпругата му Лори. Разположен на невзрачен търговски площад, темата на Saint Jacques: „Южната част на Франция вече е само на минути път е очевидна, когато гостите влизат от Falls of Neuse Road.

„Искахме да предложим най-добрата храна, която можете да намерите, използвайки невероятни съставки, като в същото време искахме обслужването ни да бъде приятелско, така че гостите ни да се чувстват удобно, казва Лил Лакасан.

2) Ресторант и таверна Second Empire

Посетителите, влизащи в ресторанта и таверната Second Empire, ще усетят вкуса на модерната изискана кухня в жилище от 1879 г. Втората империя излъчва история и атмосфера – от изящната покрита веранда, през трапезариите с дълбоки еркери и 14-футови тавани до уютната механа в тухлената изба. Ресторантът, който спечели наградата AAA Four-Diamond, е популярно място за вечеря и тези, които посещават партита, сватби и други специални поводи.

„Много хора, идващи тук, се интересуват от история и нашият персонал е добре запознат с историята на дома, казва Мерилин Ейкърс, координатор на събитията на Втората империя.

3) Барбекюто на Клайд Купър

Clyde Cooper's е институция в центъра на Роли, откакто е открита през 1938 г. Днес все още сервира бавно приготвено барбекю в стил Каролина, като се използват горни постни свински плешки и шунки, като са добавени гърди и ребра.

След много десетилетия на първоначалното си местоположение, Clyde Cooper's през 2014 г. се премества на близката 327 S. Wilmington St., но запазва първоначалния си чар – включително същите сепарета и маси, сега обработени, и оригиналната тента сега виси вътре в ресторанта.

„Барбекюто е старо забавление в Северна Каролина и хората идват в Clyde’s от цял свят, казва Ашли Холт, чието семейство сега притежава ресторанта. „Посетителите ни казват: „Трябва да се отбием, защото всички имате най-добрия сос.“

4) Chuck's

Chuck’s, също на South Wilmington Street, си изгради име с гурме бургери и кутии белгийски ръчно нарязани пържени картофи, сервирани със сосове за потапяне. Бургерът Dirty South (Carolina) на ресторанта включва съставки като пушена свинска плешка, червен грах Anson Mills Sea Island и печен доматен малцов оцет. Изборът от млечен шейк включва торта с черен шоколад, солено фъстъчено масло с печен банан и малцов мадагаскарски шейк, както и нови вкусове на шейк, предлагани всяка седмица.

„Имаме гости, които идват всяка седмица, за да получат новите шейкове, казва Ашли Нунан, мениджър на Chuck’s.

„Искахме да предложим най-добрата храна, която можете да намерите, използвайки невероятни съставки, като в същото време искахме нашето обслужване да бъде приятелско, така че гостите ни да се чувстват комфортно.“

Популярна тема