Окръг Вашингтон, Вирджиния Изкуства & Култура

Съдържание:

Окръг Вашингтон, Вирджиния Изкуства & Култура
Окръг Вашингтон, Вирджиния Изкуства & Култура
Anonim

Впечатляващите места включват Barter Theatre, Heartwood и William King Museum.

Регионален център за изкуства Уилям Кинг в Абингдън, Вирджиния
Регионален център за изкуства Уилям Кинг в Абингдън, Вирджиния

Браво. Бис. Жителите и посетителите на окръг Вашингтон са център на първите редове за стабилна сцена на изкуствата, която включва красиви места за концерти, пиеси, филми, музейни експонати, изложби в галерии и уроци по изкуства.

Arts Depot

След като работи повече от 100 години като железопътно депо, днес Arts Depot е седалище на Асоциацията на художниците Depot. Депото разполага с три галерии, студийно пространство, работилници и класни стаи и предлага лекции, демонстрации и дискусии. Всички изложени произведения на изкуството са за покупка. Предлагат се курсове по основно рисуване и пастел, акрилна и маслена живопис, акварелни портрети, рисуване на коприна, скрапбукинг, колаж, цифрова фотография и др.

Heartwood

Показвайки културата на югозападна Вирджиния, занаятчийският комплекс Heartwood близо до Virginia Highlands Community College съдържа четири галерии с ръчно изработени предмети от местни художници. Няколко музикални изпълнения на живо са планирани през цялата година в зона за събития, а комплексът включва ресторант, кафене и винен бар.

Holston Mountain Artisans

Holston Mountain Artisans е създадена през 1971 г., за да запази и популяризира наследството на изкуствата и занаятите на Южна Вирджиния. Сега групата представлява произведения на 100 местни художници, чиято работа, изложена и продадена в централата им на Park Street Southeast, включва изкуство от тъкани, дървообработване, ръчни резби, ръкоделие, изделия от стъкло, бижута и фотография.

Музей на изкуството Уилям Кинг

Музеят на изкуствата Уилям Кинг, забележителност на общността и фокусна точка за изкуствата, предлага вътрешни класове за възрастни и деца в историческо бивше училище. Има три основни галерии, както и студентска галерия, която включва изкуство от училища и колежи в района. Също така на място има Панорамна галерия, където местни художници могат да показват изкуството си в самостоятелни изложби. WKM също подкрепя Van Gogh Outreach, програма, която предоставя образованието по изкуства в училищата в региона.

Abingdon Muster Grounds

Планирайте сутрешно или следобедно посещение на Abingdon Muster Grounds, където Keller Interpretive Center показва американски революционни артефакти от колониална югозападна Вирджиния. Има експонати за мъже от Overmountain, жени от провинцията, афро-американци, индианци и британски лоялисти.

Abingdon Cinemall

Повече от просто място за гледане на най-новите хитови филми, местният киномол Abingdon се превърна в културен център в окръг Вашингтон. В допълнение към наскоро пуснатите филми, 12-екранният Cineplex на East Main Street показва чуждестранни филми и филми от местни независими режисьори. Театърът има безплатни детски филми в събота и голяма аркадна зала.

Театър Бартер

Barter Theatre поставя продукции от февруари до декември в своето историческо място, което отвори врати по време на Голямата депресия. Покровителите, които не можеха да си позволят разходите за вход в онези дни, можеха да плащат с храна - политика, която даде на театъра неговото отличително име. От другата страна на улицата комплекс в центъра на града съдържа по-интимния Barter Stage II, който разполага със 167 места и разполага с Barter Café.

Популярна тема