Смитфийлд, Северна Каролина Преглед на района за отдих

Съдържание:

Смитфийлд, Северна Каролина Преглед на района за отдих
Смитфийлд, Северна Каролина Преглед на района за отдих
Anonim

Атракции за отдих на открито в целия окръг Джонстън в района на Смитфийлд, Северна Каролина.

Река Neuse в Смитфийлд, Северна Каролина
Река Neuse в Смитфийлд, Северна Каролина

Търсите места за упражнения и игра в Smithfield и Johnston County? Ето един поглед към някои от най-добрите паркове, центрове за отдих и голф игрища в окръг Джонстън.

Център за отдих и водни спортове Смитфийлд

Съвместно предприятие между училищата на град Смитфийлд и окръг Джонстън, общественият център разполага с плувен басейн с осем алеи, детски басейн, пешеходна пътека, две игрища за ракетбол, зала за силови тренировки и програми за водни спортове. SRAC е годишно членство с достъпни цени.

Smithfield Community Park

Паркът се състои от три софтболни игрища, едно бейзболно игрище, тенис кортове, баскетболни игрища, подкови игрища, пясъчно волейболно игрище, младежки футболни игрища и пешеходна пътека, дълга миля. Има също малка детска площадка и места за пикник с грилове.

Legend Park

Тази атракция в Клейтън е известна със своята осем мили пътека за планинско колоездене, която е идеална за начинаещи до напреднали ездачи. Многопосочната пътека предлага алпинеуми, камъни, скокове и мостове. Съоръжението може да се използва и от туристи, а входът е свободен. Игрище за топка също е част от парка.

Голф игрища

Pine Hollow Golf Club е игрище с номинал 71 в Клейтън, открито през 1968 г. Неговата управляема дължина от 6 333 ярда и достъпните цени го правят популярно място. Riverwood Golf & Athletic Club предлага 27 дупки, оформление с шампионско качество близо до Clayton. Курсът включва естествена природа и терен по поречието на река Neuse. Той е с размери 7200 ярда и безплатен обяд е включен в таксата за зеленина. Neuse е получастен клуб с шампионатно оформление с 18 дупки, който е получил много отличия през годините, включително 4 1/2 звезди от Golf Digest. Курсът включва Бермудски фарватери и бентграс грийнове.

Clemmons Educational State Forest

Първата от образователните държавни гори на Северна Каролина, Clemmons отвори врати през 1976 г. и предлага пътеки за самостоятелно насочване, както и класове, провеждани от рейнджъри. Тя е разработена като жива класна стая на открито, която е отворена от средата на март до средата на ноември.

Център за екологично обучение Howell Woods

Тази класна стая на открито с площ от 2 856 акра съдържа зряла низинна твърда гора, блата, естествено блато от кипарис-тупело-гума и дълголистни борови гори. Има демонстрационна зона за хранене на птици, пътека за сини птици и почти 25 мили неасфалтирани пътища и пътеки.

Река Нойс

Пътуващите в окръг Джонстън могат да се насладят на разходки с кану и да наблюдават орли по река Neuse. Neuse тече 200 мили, с 50 мили през окръг Джонстън. Има и разходка по река Нойс за любителите на пейзажа. Реката се счита за тиха и най-дълбоката вода е около гърдите.

Природен район Flower Hill

Просторната атракция в Мидълсекс включва 100-футова планина с растителен живот и рододендрони, цъфтящи през май. Flower Hill е отворен целогодишно.

Научете повече за природата в Smithfield.

Популярна тема