Бизнес в окръг Вашингтон, Вирджиния

Съдържание:

Бизнес в окръг Вашингтон, Вирджиния
Бизнес в окръг Вашингтон, Вирджиния
Anonim

Зона създаде няколко успешни бизнеса и включва индустриален парк с място за повече компании.

Спа центърът в Martha Washington Inn в Абингдън, Вирджиния
Спа центърът в Martha Washington Inn в Абингдън, Вирджиния

Местните фирми са точно с парите в окръг Вашингтон, преживявайки печеливш растеж. Освен това има място за повече успешни истории, благодарение на участъци земя, налични в индустриалния парк на окръга в Абингдън. Ето кратък фон на бизнес сцената:

Oak Park Center for Business & Industry

Този имот, по-рано известен като Westinghouse Industrial Park, се намира близо до Interstate 81 и U. S. 11 (магистрала Лий). От 155,9 налични акра, най-големият парцел е 125 акра, с леко хълмиста топография, която е 70 процента изчистена. Регионалното летище Tri-Cities е на кратко разстояние с кола от Oak Park Center, където има и железопътна линия.

Alpha Natural Resources

Произвеждайки повече от 90 милиона тона годишно, Alpha Natural Resources е най-големият доставчик в Америка на металургични въглища, жизненоважни за производството на стомана. Алфа също произвежда топлинни въглища с ниско съдържание на сяра за използване в електроцентрали. В него работят повече от 6400 работници в неговите 60 мини и 15 подготвителни фабрики.

Хранителни магазини K-VA-T

Познати квартални бакалии като BI-LO, Food City, Piggly Wiggly, Quality Foods, White Stores и Winn Dixie са собственост и се управляват от K-VA-T Food Stores, със седалище в Abingdon. През октомври 2013 г. K-VA-T консолидира своите корпоративни операции в четириетажна сграда на централата с площ от 140 000 квадратни фута на 1 Food City Circle. Името на компанията K-VA-T произлиза от различни местоположения на магазини в Кентъки, Вирджиния и Тенеси.

Martha Washington Inn & Spa

Построена през 1832 г., Martha Washington Inn & Spa е служила като частен дом, гимназия за момичета, болница от Гражданската война и женски колеж, преди да се превърне в хотел през 1935 г. Ханът разполага с 51 стаи и 11 апартамента, всяка с телевизор с плосък екран и Wi-Fi; предлага се и безплатна чаша портвайн. Другите удобства включват художествена галерия, отопляем басейн, слънчева тераса, спа център, голяма бална зала и източен салон. Посетителите могат да винят и да вечерят в уикенд Cabaret Club на хана, уютната кръчма Sisters или еклектичното гурме кафе Martha’s Market.

The Highlands Shopping Center

Търговският център Highlands предоставя на окръг Вашингтон голям търговски център от 2007 г. насам с магазини като Best Buy, Books-A-Million, Old Navy, PetSmart и Target. Местоположението му между Roanoke, Va., и Ноксвил, Тенеси, прави The Highlands дестинация за търговия на дребно за 80 000 домакинства в малък радиус от центъра.

Вижте още страхотни бизнеси в района на Абингдън, Вирджиния.

Популярна тема