Изкуство и култура в Smithfield, NC

Съдържание:

Изкуство и култура в Smithfield, NC
Изкуство и култура в Smithfield, NC
Anonim

Смитфийлд, Северна Каролина и околните градове предлагат музеи, исторически атракции, изпълнения на живо и други.

Пазаруване на антики в Селма, Северна Каролина
Пазаруване на антики в Селма, Северна Каролина

Почитателите на изкуствата и историята ще бъдат доволни в окръг Джонстън, който има няколко места за изследване и оценяване на местното наследство, историята на Гражданската война, музиката, визуалните изкуства и театъра.

Визуални изкуства

Художествената галерия Frank Creech с площ от 1500 квадратни фута в Johnston Community College в Smithfield включва фотография, картини, скулптури и други произведения, създадени от студенти от JCC и други художници. В Clayton любителите на изкуството разглеждат Right Angles Framing & Art и Eye of the Eagle Art Gallery. Smithfield разполага с River City Arts, който популяризира местното изкуство и предоставя студийно пространство. Barbara A. Keen Studio на Four Oaks включва витражите и оригиналните картини на Keen.

Фестивали и тържества

Общностите на окръг Джонстън знаят как да организират парти. Всеки април град Кливланд е домакин на Фестивал на ягодите, докато Смитфийлд се радва на Фестивал на шунка и ямс през май и на Приятели на 4-ия ден на независимостта през юли. Други тържества включват Дните на мулето на Бенсън (проведени на 24-27 септември през 2015 г.), Фестивала на реколтата и музиката в Клейтън и Фестивала на дърветата в окръг Джонстън в Смитфийлд.

Исторически забележителности

Тези, които желаят да се върнат в едно по-просто време, могат да избират от множество музеи в окръг Джонстън. Центърът за наследство на окръг Джонстън е в Смитфийлд. Също така в общността са Музеят на местната история на Бенсън и Държавният исторически обект на бойното поле в Бентънвил, където се е водила най-голямата битка от Гражданската война в Северна Каролина. Антикварният квартал Selma, макар и да не е музей, пази историята с множеството си антикварни магазини и молове, всички на пешеходно разстояние един от друг.

Музика и повече

За музикалните ентусиасти Clayton Center организира музикални театрални представления, концерти и авторски изяви. В Селма посетителите и жителите се наслаждават на American Music Jubilee, двучасово вариететно шоу, което се превърна в любимо на турнета и църковни групи от цялата страна. Всеки юни Бенсън е домакин на Държавната годишна пееща конвенция. В Smithfield, Johnston Community College е домакин на популярния Country Music Showcase, шоу на всеки два месеца, което позволява на местни певци да се представят с група на живо в професионална среда.

Театрални представления

Neuse Little Theatre в Смитфийлд дава четири представления всяка година в бившата колиба на американския легион с изглед към река Neuse. Benson Little Theatre е домакин на представления от 2000 г. насам в W. J. Barefoot Auditorium, докато Clayton Youth Theatre продуцира качествени представления на млади хора от 2007 г. насам.

Съвет по изкуствата на окръг Джонстън

Съветът популяризира значението на изкуството и културата чрез танци, музика, театър, разказване на истории, литературни изкуства, визуални изкуства, народни изкуства и своята програма Artists in the Schools. JCAC, основана през 1972 г., осигурява безвъзмездни средства за предоставяне на финансова помощ и услуги на местни художници и нестопански организации за изкуство и услуги.

Научете повече за културата в Smithfield, NC.

Популярна тема