Окръг Джонстън, Северна Каролина Паркове, голф игрища и отдих на открито

Съдържание:

Окръг Джонстън, Северна Каролина Паркове, голф игрища и отдих на открито
Окръг Джонстън, Северна Каролина Паркове, голф игрища и отдих на открито
Anonim

Много възможности за отдих на открито са достъпни за жителите и посетителите в окръг Джонстън, Северна Каролина.

Clemmons Educational State Forest в Smithfield, NC
Clemmons Educational State Forest в Smithfield, NC

Паркове, природни атракции и голф игрища предлагат набор от неща за правене в Smithfield и Johnston County, NC. Приключенията на открито варират от леки до диви с голямо разнообразие от зони за отдих и дейности, които допринасят за активен начин на живот. Ето преглед на някои от удобствата, които ще намерите тук.

Обществени паркове и съоръжения

Ако харесвате предизвикателствата си на две колела, Legend Park в Clayton съдържа приблизително 8 мили лесно достъпни пътеки, които също са отворени за туристи. Общинският парк на Clayton с площ от 42 акра включва осем игрища за боче.

Selma предоставя на жителите разнообразие от атлетически програми за младежи и възрастни и е домакин на Игрите за възрастни в окръг Джонстън за по-възрастните спортисти в района. Акцент от специалните събития в града е годишният фестивал Selma Railroad Days всеки октомври.

В Кенли център за развлекателна дейност е комплекс от 9 акра с осветени игрища за софтбол и бейзбол, футболно игрище, пътеки, детска площадка и зона за пикник. Общинският парк на Бенсън има по нещо за всеки със съоръжения за бейзбол, софтбол, подкови, шафълборд и дори пясъчен волейбол, плюс голям навес за пикник, предназначен за групови събирания.

Фокусът е върху цялото семейство в Smithfield Recreation & Aquatics Center, съвместно предприятие между Johnston County Schools и град Smithfield. Просторното съоръжение включва басейн с размери за състезания и басейн за игра на деца, фитнес зала, зали за фитнес и силови тренировки, ракетбол и дори студио за керамика.

Природни забележителности

Красивите му природни условия също правят окръг Джонстън идеално място за любителите на природата. Повече от 50 мили от живописната река Neuse тече през окръга, което я прави идеална за каране на каяк, риболов, наблюдение на птици или разходка по протежение на 3 мили пешеходна разходка по река.

Clemmons Educational State Forest беше първата по рода си в Северна Каролина. Това е класна стая на открито, където деца и възрастни учат за горските екосистеми чрез класове, провеждани от рейнджъри, и по пътеки с насочване.

Образованието също е ключов компонент в Howell Woods близо до Бентънвил. Паркът от 2800 акра също е център за отдих, с туризъм, къмпинг, каране на кану, лов и риболов.

Страхотен голф

Ако голфът е вашата игра, тук има изобилие от игрища, за да ви предизвикат. Pine Hollow Golf Club и Cardinal Country Club са местните фаворити. Кънтри клуб на окръг Джонстън се вие покрай живописното езеро Холт. Riverwood Golf & Athletic Club предлага 27 дупки, докато The Neuse носи впечатляващата оценка от 4,5 звезди от Golf Digest, който също призна Reedy Creek за едно от своите „места за игра“.

Популярна тема