Земеделие в Smithfield, NC

Съдържание:

Земеделие в Smithfield, NC
Земеделие в Smithfield, NC
Anonim

Селското стопанство поддържа икономиката на окръг Джонстън процъфтяваща и кара жителите и посетителите да се наслаждават на вкусна храна през цялата година

Семейно лозе Hinnant в Pine Level, NC
Семейно лозе Hinnant в Pine Level, NC

Земеделието поддържа икономиката на окръг Джонстън процъфтяваща и кара жителите и посетителите да се наслаждават на вкусна храна през цялата година. Освен че е рай за производителите на храни, районът е добре зареден с пресни продукти и няколко винарни и лозя, които не можете да пропуснете.

Целогодишни възможности за продукция

През повечето топли месеци индустрията „избери сам“кипи тук. Beasley's Berries предлага ягоди от средата на април до средата на юни; Hill’s Peach and Berry Farm & Jan’s Strawberries също, заедно с къпини, праскови и диня през сезона; боровинките са специалитет във фермата Middlecreek, където могат да се отглеждат и дървета, птици и добитък; и Smith’s Nursery в Бенсън е отворен целогодишно с къпини, боровинки и ягоди през сезона и домашно произведен мед, продукти и много други. Искате ли да изследвате повече? Бюрото за посетители на окръг Джонстън поддържа актуален списък със сайтове за агробизнес и добавя нови през цялото време.

Винена пътека на наследството на Мускадин

Включващ семейни лозя Hinnant, винарна и лозя Enoch, лозя Gregory и лозя Adams, винената пътека Muscadine Heritage Wine Trail позволява на участниците да се насладят на разнообразие от вина, като същевременно научат повече за всяко семейно притежавано и управлявано съоръжение. За да завършат пътеката, посетителите трябва да направят платена дегустация на вино във всяка винарна и да купят по една бутилка от всяка изба.

Местни барбекю ресторанти

Истинските фенове на барбекюто не могат да се наситят на любимото на окръг Джонстън, известно като барбекю в стил Източна Каролина. Този конкретен стил на барбекю, който включва сос на основата на оцет, а не сух сос на базата на горчица или доматен сос, може да се намери в ресторантите на окръг Джонстън, включително Stephenson's Bar-B-Q и White Swan's Bar-B-Q.

Храни, произведени тук

Разположен в Смитфийлд, Johnston County Hams произвежда селски шунки, нарязани на спирала медени бутове, пушена пуйка, прошуто и сушен и пушен с хикори бекон. Бизнесът стартира през 1946 г. и днес храната се продава в специализирани пазари, деликатеси, каталози и онлайн.

Често наричани Packers dogs или Bright Leaf dogs, хот-договете Carolina Packers са основен хранителен продукт на футболните игри на Щатския университет на Северна Каролина. Лесно разпознаваеми поради червения си цвят, хот-догът се произвежда и опакова в Smithfield. Stevens Sausage също се произвежда в Смитфийлд, предлагайки разнообразие от свински продукти като селска шунка, кренвирши и червена пушена наденица.

House-Autry Mills във Four Oaks създава качествени хранителни продукти от 1812 г. насам, включително царевично брашно, шушпупи и смеси за бисквити и царевичен хляб, както и хлебопекарни и покрития за пилешко, морски дарове и свинско.

Фермите на окръг Джонстън предлагат разнообразие от продукти, семинари

Вземете Boyette Farms в Clayton, където всяка есен Clayton Fear Farm предлага тиквеник, царевичен лабиринт, площадка със сено и събития на тема Хелоуин. След това има Lazy O Farm в Smithfield, която е домакин на образователни обиколки за деца и семейства, както и специални събития.

Тези, които търсят малко по-цветно изживяване, могат да се отбият във фермата Toad Song Farm в Клейтън, където се отглежда широка гама от билки, многогодишни растения и зеленчуци и се провеждат семинари през цялата година. След това го смесете с някои приятелски същества във фермата Arrowhead, където можете да доите коза, да търсите зелени яйца и много други.

The Atkinson Milling Company е последната водна мелница, работеща в източна Северна Каролина. Направете пътуване до историческата мелница на север от Селма, за да научите богатата история и да поръчате някои качествени продукти за роговица.

Още гладен? Научете повече за местната храна в Smithfield, NC.

Популярна тема