Местен вкус на Глазгоу: ресторанти и горещи места

Съдържание:

Местен вкус на Глазгоу: ресторанти и горещи места
Местен вкус на Глазгоу: ресторанти и горещи места
Anonim

От фермерски пазари до ресторанти, кулинарната сцена в окръг Глазгоу-Барен е подскочна

Сервитьорка приема поръчки от две жени до прозореца в бистро McQueals
Сервитьорка приема поръчки от две жени до прозореца в бистро McQueals

Вълнуващи кулинарни разработки и страхотни ресторанти привличат посетители в района на Глазгоу и поддържат жителите добре нахранени. Независимо дали търсите да пазарувате висококачествени съставки за храна или да намерите идеалното място за обяд, Глазгоу ще ви покрие.

Farm Fresh

Организиран от Sustainable Glasgow, Bounty of the Barrens Farmers Market процъфтява с повече от 30 местни търговци, които продават местно месо, сирена, млечни продукти, яйца, мед, плодове, зеленчуци и ядки, както и занаятчийски продукти занаяти. Ще намерите и Green Market Co-op, който идва от някои от същите доставчици, продаващи на фермерския пазар, наред с други, и предоставя прекрасен местен източник на прясна храна, включително насипни хранителни продукти, екологично чисти почистващи продукти и готварски книги. Провеждан на площад Глазгоу, пазарът е отворен събота сутрин от пролетта до есента. През зимата пазарът се събира в офиса на UK Extension, веднъж месечно на втората събота от ноември до април. Бътън казва, че с помощта на Центъра за земеделие и развитие на селските райони в Кентъки те се надяват да предприемат следващите стъпки към намирането на постоянен целогодишен дом.

Squeal for Micqueal’s

Бившето бистро Micqueal’s се преименува в Plaza Café с ново, по-разнообразно меню от класически ястия в кънтри стил, плюс музика на живо и караоке. Новият директор Лари Енис казва, че актуализациите, включително ново детско меню, наистина са зарадвали клиентите и първоначалният собственик Майкъл Матюс все още е на борда.

Мечта за любителите на барбекю

Най-бързо развиващият се хранителен феномен може да е Smoke Shack на Dewayne Poynter’s Rib Lickers. Пойнтър е учил при легендата на барбекюто Майк Милс и е започнал да готви в палатка и мобилна кухня по време на събития – оттам той се е дипломирал в барака зад търговски център, а сега обмисля да разшири за втори път своите годишни тухли и хоросан. Страхотни ребра, фантастични гърди и зрелищна музика на живо го правят дестинация.

Етнически вкусове

Също в списъка е отново отвореният френски ресторант Ole, любим местен и страхотен източник и за вашите нужди за планиране на събития. Ако вашият вкус е добър мексикански, Garcia’s Grill получава постоянни високи оценки от публиката за хранене – включително възторг за изключителното гуакамоле.

„Фермерският пазар е най-големият, който някога е бил, с повече от 30 продавача сега. Всичко е местно, като тези доставчици идват от окръг Барен, както и от Меткалф, Монро и дори от окръг Уорън тук в този регион.“

Популярна тема